Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken wand tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken wand tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken wand tegelen

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Keukenwand betegelen

Ik wil graag de achterwand van de keuken laten betegelen met kleine tegeltjes. Afmeting: 240x50 cm. De wand is van beton. Tegeltjes nog niet aangeschaft. Wij zijn opzoek naar een wit tegeltje matjes 5 x 2.5 cm, als u deze kan leveren graag meenemen in de offerte.

Keuken wand tegelen

Ik wil graag een keukenwand laten tegelen (10m2). Met kleine tegeltjes. Ik koop ze zelf. Tussen 7 en 20 juli.

Keuken betegelen

Ik wil graag de keuken wand laten tegelen, het gaat om ongeveer 7 m2. Zie de gemarkeerde foto aangehecht. Tegels heb ik al aangeschaft en zijn 13 bij 13 cm. materiaal: keramiek tegels. Onze voorkeur is om geen voeg aan te brengen.

Woonkamer en badkamer betegelen

Het gaat om keramische tegels, 45 bij 90. De woonkamer inclusief de keuken. De badkamer en 1 wand in de badkamer. Oppervlakte bedraagt ong 85 m2

Tegels zetten in de keuken

Ik wil graag keukentegels laten plaatsen op de keukenwand. Deze wand is in lengte 186 cm en de hoogte is 56.50 cm. Ik ben er nog niet over uit of ik de zijwand ook wil meenemen. Dit zou gaan om een lengte van 95.50 cm en dezelfde hoogte. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring voor wat betreft keukentegels zetten. Tegels moeten rondom de stopcontacten worden geplaatst. Het betreft naar alle waarschijnlijk een off-white metrotegel met een gemiddeld formaat. In de ideale wereld, zoek ik iemand die zelf over de materialen beschikt omdat het maar een kleine oppervlakte betreft. Als voegmiddel zou ik graag willen werken met epoxyvoegmiddel in een off white kleur. Alvorens te beginnen met de betegeling moet de aanrecht nog even opnieuw waterdicht afgekit worden.

Betegelen keuken

Graag laat ik de wand van de keuken betegelen (spatwand). Het is een doorlopende strook dat betegeld moet worden. De afmetingen zijn: 53 x 66 cm, 183 x 66 cm en 238 x 66 cm. De wand is glad gestuct. De tegels zijn 30 x 60 cm. Ik regel zelf het materiaal. Er zijn 2 stopcontacten aanwezig, hiervan graag de uitsparing maken, dan kan ik deze later weer zelf monteren.

Steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter

Ik wil een 'neppe' muur creëren op een wand in mijn keuken. Het gaat om in totaal zo'n 4 vierkante meter aan wand die bedekt moet worden met zogeheten 'steenstrips. Dit zijn plakjes van echte bakstenen (van 2 cm dikte) die op de muur worden geplakt en afgevoegd. De strips zijn dus van echt steen. De huidige ondergrond is behang. Het gaat om 3 strookjes muur, 2 daarvan lopen van plafond tot keukenblad, de derde heeft een klein raampje in het midden. De totale oppervlakte die bedekt moet worden met stenen in zo'n 4 vierkante meter. Dit moet er gebeuren: - De stenen moeten in het juiste patroon worden afgetekend op de muur en op maat worden gezaagd. - Ze moeten met (cement)lijm op de ondergrond worden geplakt - Vervolgens moet er tussen de bakstenen gevoegd worden. De steenstrips regel ik, de voeg, lijm en juiste zaag wil ik overlaten aan de vakman. Op de foto zijn de 3 muurstukjes gemarkeerd in het groen.

40 m2 Aan wanden en vloeren betegelen

Als ik 40m2 betegeld zou willen op 1 wand en de vloer in de badkamer, de toilet, de gang en de keuken, wat zou u daarvoor rekenen? Ik heb zelf de tegels. De wanden zijn op dit moment gewoon gestuct.

Keukenwand betegelen en stucen

Ik wil graag de wand van de keuken laten tegelen. Het gaat om c.a. 6 vierkante meter. Er moet eventueel ook gestuct worden. De wand is al wel redelijk glad met vooral in de hoeken wat onregelmatigheden. We hebben zelf al tegels. Het zijn metrotegels.