Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Ik heb een nieuwe woning gekocht en ik ben op zoek naar iemand die mijn keuken (geschat 3 bij 4) kan renoveren dmv te betegelen (tegels koop ik). Er moet ook elektra aangelegd worden en leidingen verlegd worden. Ik overweeg ook om een compleet nieuwe keuken te plaatsen dus ik zou graag nog een aparte offerte willen ontvangen met de kosten daarvan.

Divers tegelwerk in de woning

Ik wil 3 verschillende projecten aanbieden. Project 1 is iets wat we uiterlijk in april 2017 aan de gang willen gaan. Project 2 en 3 zijn meer prijs indicaties en afhankelijk van die prijs en de tijd die daarmee gemoeid is kan dit eerder of later (in algemene zin) worden uitgevoerd. 1) Het betegelen van de vloer en muur in de keuken. Vloer is ongeveer 6 m^2 totaal (gaat dus nog iets vanaf vanwege nieuwe keuken) en de muur is ongeveer 4 m2 weer afhankelijk van de keuken die we nog moeten samenstellen. 2) Het betegelen van de toilet beneden. Vloer oppervlakte max 2 m2 en de muur is maximaal 8 m2. Pure prijsindicatie graag. Nog geen planning wanneer en overige materialen ook nog niet uitgezocht. Eventueel volledige aanpak van de toilet. 3) Renovatie of vernieuwing van het huidige tegelwerk in de badkamer. Vloer en volledige muur. Maar misschien ook in combinatie met wat extra werkzaamheden die we zelf uitvoeren. Vloer maximaal 6 m2 en muur is volgens mij 18 m2. Wij begrijpen dat een precieze offerte is op basis van deze gegevens niet mogelijk, maar wij zoeken een betrouwbare uitvoerder met iets van een prijsindicatie. Dus graag een reactie met referenties en bijvoorbeeld een basis prijs per vierkante meter voor het tegelen zonder bijzonderheden zoals bij project 1. Hartelijk dank en met vriendelijke groet.

Keukenwanden betegelen

We zijn bezig met renovatie van de keuken. Keuken staat, blad is geleverd en gemonteerd, nu moeten de wanden nog betegeld worden. Onderste rij tegels is reeds verwijderd, de rest van de oude tegels zit nog op muur. Tegels nog niet aangeschaft, maar keus al wel gemaakt (zie foto), deze graag tegelen in wildverband. In bijlage foto van keuken en tekening met maten. Het gaat om een hoogte van maximaal 65cm vanaf het aanrecht blad. Is het kleine muurtje tussen de ramen (zie foto) ook mogelijk om in wildverband te betegelen? Tegels zijn 5cm bij 40cm, 10cm bij 40cm en 15cm breed en 60cm lang, de tegels zouden sowieso deels op maat gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie keuken Groningen

Een kleine betonnen keukenvloer waterpas opvullen, de vloer ligt nu op afschot 4,5 cm. De vloer egaliseren en betegelen. Oppervlak 6 m². De achter- en zijwand eveneens gedeeltelijk betegelen, oppervlak 6 m². Dit project betreft een kleine schipperswoning in Groningen. Het zou fijn zijn als de vakman ook advies kan geven over materialen.

Er moet van alles gedaan worden en ik ...

Er moet van alles gedaan worden en ik zoek eigenlijk een alleskunner. Tegelvloer eruit, parketvloer erin, keuken eruit, keuken erin, gashaard erin, belichting, tv, electriciteit gehele renovatie van de woonkeuken, het liefst iemand die de boel kan coordineren en erop toeziet dat alles goed wordt aangesloten volgens de veilige regels.

We hebben een vernieuwbouwwoning ...

We hebben een vernieuwbouwwoning gekocht. De keuken is geplaatst maar er zijn nog geen tegels geplaatst aan de wand. We hebben mozaïktegels gekocht bij Praxis voor twee wanden van de keuken (ongeveer 2,35 m2). De muren zijn tijdens de renovatie opnieuw gestuukt en glad. Bij één wand is de ruimte tussen aanrechtblad en muur op sommige plekken wat breden (ik kan mijn hand tot het tweede kootje erachter krijgen). We kunnen de tegels maandag a.s. ophalen (5 november). Het liefst hebben we natuurlijk dat het zo snel als mogelijk betegeld kan worden. Op 9 november en 14 november ben ik in ieder geval vrij.