Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische vloertegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische vloertegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische vloertegels leggen

Vloertegels leggen in cement

Het leggen van 4 m2 vloertegels in ruimte waar keuken stond. Het betreft het gedeelte rond de tegels die er liggen. 60 x 60 cm Mosa keramische tegels in cement met gedeeltelijk vloerverwarming. Tegels heb ik al in huis. Alleen het plaatsen dus.

Keramische vloertegels leggen

Wij willen graag het volgende laten leggen: 60 x 60 keramische vloertegels met gezaagde kanten en dus kleine voeg. De ondergrond is een vlakke anhydriet vloer. Ik zorg ervoor dat de anhydrietvloer geschuurd wordt en met primer voorbehandeld. U zorgt voor de rest. Verwachte uitvoerdatum zal 1e of 2e week december zijn. Het betreft 90 m2 totaal oppervlakte.

Keramische tegelvloer leggen in een nieuwbouw appartement

Binnenkort wordt ons nieuwbouw appartement opgeleverd en we willen daar graag begin december 125 m² keramische vloertegels laten leggen van 120 x 30 cm. Er is een zandcement dekvloer aanwezig. We willen geen plinten. De tegels moeten los van de wanden worden gelegd en rondom worden afgekit. Dat is voorschrift in het complex, ter voorkoming van geluidsoverdracht. Wij ontvangen graag een offerte van een bedrijf dat in die periode tijd heeft voor deze klus.

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Badkamer tegelen

Wat kost het betegelen van wand en vloer in een badkamer van 30 m2 en wand en vloer van toilet van 15 m2. Wandtegels 30 x 60 en vloertegels 60 x 60, normale keramische tegels

Keramische tegels leggen en wanden tegelen

Het laten leggen van keramische vloertegels voor een oppervlakte van ongeveer 100 m2 en 30 m2 wandtegels. Het appartement staat leeg en vloer is kaal.

Keukenvloer betegelen

Wij overwegen om onze keukenvloer van 230 x 350 cm te laten betegelen met keramische vloertegels van ongeveer 30 x 30 cm. De ondergrond is schoon en vlak en hoeft alleen nog te worden voorgelijmd en daarna betegeld. We zullen zelf tegels aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloertegels leggen op de vloer

Ik wil graag tegels laten leggen beneden. Het komt over de gehele begane grond (zitten wel muren tussen) met een totale oppervlakte van 37,5 m2. Het zijn 60 x 60 cm (keramische) tegels. Deze zijn besteld en onderweg. De nieuwe vloerverwarming wordt ingefreesd. De vloer zal daarna niet meer geëgaliseerd hoeven te worden zei de vloerverwarmingsspecialist. Ik heb mij ook door hem laten vertellen dat de tegels dan met tegellijm geplaatst kunnen worden. Graag zou ik een offerte willen voor het leggen.

Vloertegels leggen in de toilet en badkamer

Ik heb keramische decortegels (met patroon) besteld voor mijn vloer in de toiletruimte (1,5 m2) en de badkamer (5 m2, is incl stukje in douche). Zou graag weten wat het kost om ze te laten leggen. In de betreffende ruimten liggen al tegels van ongeveer 15 bij 15cm. In de toiletruimte kan het waarschijnlijk wel over de oude tegels worden geplaatst, in de badkamer moet dit even bekeken worden in verband met de doucheafvoer.

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

De begane grond van mijn nieuwbouwwoning moet worden betegeld. Het gaat om de woonkamer en gang van samen 40 m2. Er moeten keramische tegels van 30 x 120 centimeter worden gelegd. Lijm en voeg heb ik al gekocht van de tegelhandelaar. Ik wil graag van u de prijs per vierkante meter weten voor het leggen. Ik wil de tegels graag op 27 maart laten leggen.

Partners

Partners van Casius