Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen

Woonkamer en gang betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer en gang laten betegelen met Keramische laminaat tegels(houtlook). Graag alleen contact via mail i.v.m. slechthorend.

Serrevloer betegelen

Ik zou graag de serre laten betegelen met een keramische tegel 15 x 60 cm houtlook. Het zou gaan om ongeveer 32 m2. Er zit een bestaande vloer in hij licht vast dus wat ons betreft mag hij blijven liggen maar dat moeten jullie dan aangeven of dit kan .

Tegelvloer lggen

Ik wil mijn beneden vloer zo goed als helemaal laten betegelen. Woonkamer, keuken, werkkamer en hal. Wij hebben keramische houtlook tegels bij jullie gekocht. Er ligt nu laminaat wat wij er zelf uithalen. Of het egaliseren van de vloer eronder nodig is weten wij niet. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Nieuwe woning tegelen

Wij zoeken een tegelzetter die voor ons tegels wil leggen. Het gaat om een nieuwbouw woning die ongeveer eind juli opgeleverd wordt. Wij zorgen zelf voor de tegels. Het gaat om de gang, het toilet, de woonkamer, de trappenkast en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en er is vloerverwarming aanwezig. Wij hebben een keramische houtlook tegel uitgezocht met de maat 22,5 bij 120 cm. Van de tegels moeten er ook plinten gezaagd worden.

Keramische vloertegels leggen

Ik wil graag een keramische houtlook tegels van 27 x 163 centimeter laten leggen. Leggen in wildverband. De woonkamer bedraagt ongeveer 22 vierkante meter. De keuken bedraagt 10 vierkante meter. De hal is 3 vierkante meter en de bijkeuken is 6 vierkante meter. De woning gaat in 2018 gerenoveerd worden waarbij er een nieuwe betonvloer op de benedenverdieping komt. Of deze nog geëgaliseerd moet worden is mij nu nog onbekend.

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen

Begaande grond evt boven, binnen korte periode

Huiskamer voorzien van houtlook keramische tegels

Ik wil de hal, woonkamer en keuken mogelijk laten betegelen met houtlook keramische tegels. Het gaat totaal om ongeveer 70 m2, Ik wil de tegels er strak in hebben (mogelijk met behulp van nivellering wigjes? ) De tegels komen over vloerverwarming heen (moet ik nog laten aanleggen). Een verwarmingsbedrijf freest de vloerverwarming in. De vloer zal niet afgesmeerd worden. Ik heb nog geen tegels aangeschaft. Een en ander graag uitgevoerd medio september 2017.

Tegelvloer leggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels op de begane grond in een nieuwbouwhuis. De opleverdatum is waarschijnlijk november/december. Ongeveer 63 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Eventueel door u aan te brengen: hoge plinten. We willen dan witte hoge plinten. De tegel is een witte tegel met houtlook van 120 x 30 cm. De tegels en plinten kopen we waarschijnlijk zelf.

Betegelen van de vloer

In ons nieuwbouwhuis dient er een vloer van ongeveer 120 m2 betegeld te worden met keramische tegels met een grootte van 120 cm bij 26,5 cm. Keramische tegels met houtlook. Er zal vloerverwarming aanwezig zijn. Kunt uw aangeven van de legprijs per m2 is? De tegels verzorg ik zelf. Lijm en voegsel niet. De oplevering is begin augustus. Dan moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.