Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapotte tegels en dorpels in de vl? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapotte tegels en dorpels in de vl. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapotte tegels en dorpels in de vl

Vloertegels herstellen in de fietsenstalling

Ik wil graag de vloer van mijn fietsenstalling weer fatsoenlijk hebben. De gehele ruimte is circa 80 m2. Hiervan moet circa 40 m2 (de helft) vervangen/gerepareerd worden. Kapotte tegels verwijderen en afvoeren. Ik zorg zelf voor nieuwe tegels. De vloertegels zijn 40 x 60 cm.

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.

Kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen

Er moeten een stuk of 4 kapotte tegels worden verwijderd in een bestaande vloer. Daarnaast moet er een grote dorpel worden gelegd en bij een deur nog een kleine dorpel. Afmetingen circa 180 x 30 cm en een dorpel bij een deur. De tegels zijn in huis. De stenen dorpels nog niet.

Kapotte tegels vervangen in de woonkamer

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die 2 kapotte tegels in de woonkamer kan vervangen, tegels hebben wij nog op voorraad. De tegels zijn ongeveer 40 bij 40 cm en de tegels zijn gelijmd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kapotte plavuizen repareren of vervangen

Ik heb beneden in mijn maisonnette al 29 jaar een plavuizenvloer liggen op een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming. Tot mijn verbazing zijn er ineens 6 tegels omhoog gaan staan en beschadigd, hetgeen met flink lawaai gepaard ging. Ik wil laten bekijken hoe dit weer hersteld kan worden en wil ook weten wat de oorzaak is. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte. Ik ga even in de schuur kijken of ik nog reservetegels heb liggen.

Kapotte tegels bij de ingang vervangen

Bij de voordeur zijn 2 tegels beschadigd. Het zijn tegels van 60 bij 60 cm waarbij er 2 halve tegels vervangen moeten worden. Er zal ook gekeken moeten worden naar het afzet ijzer van de voordeur, wellicht moet deze ook aan gerepareerd of vervangen worden.

Kapotte tegelvloer herstellen

Ik zou graag 1 tegel willen laten vervangen zit een kleine beschadiging op omdat er een hamer op viel. De vloertegels liggen er net 3 weken in. Ik heb zelf nog tegels. De tegels zijn gelijmd.

Kapotte wandtegels vervangen

Ik moet 4 kapotte wandtegels vervangen in de badkamer van een huurhuis. Tegels zijn aanwezig. Dit zou op korte termijn moeten gebeuren. Graag zou ik willen weten wat mij dat ongeveer gaat kosten.

Tegelvloertje van de douche vervangen

Mijn douchevloertje bevat kapotte tegels. Een aantal voegen zijn eruit gesprongen en de tegels zijn gebarsten. Er is op dit moment nog geen lekkage. Ik vermoed dat er nog een tweede tegelvloer onder ligt. De afmeting van de vloer is 120 x 90 cm. Ik zorg bij voorkeur niet voor materiaal en het werk moet voor uiterlijk 15 augustus zijn uitgevoerd want dan gaat de woning in de verhuur.

Kapotte plavuizen vervangen

Er zijn in de woonkamer 2 gescheurde plavuizen van 60 x 60 cm die vervangen moeten worden. Dit betreft de gesneden tegels op een vloer met vloerverwarming. Nieuwe tegels zijn aanwezig, voegsel niet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.