Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwreservoir toilet vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwreservoir toilet vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwreservoir toilet vervangen

Inbouwreservoir toilet vervangen

Het inbouwreservoir is gaan lekken achter de wand. Moet waarschijnlijk vervangen worden, maar er zitten tegels op gipsplaat tegenaan. Dus om erbij te kunnen zal dat (deels) weggehaald moeten worden en opnieuw betegeld.

Tegelwerk in het toilet

De wanden van het toilet, de bekleding van het inbouwtoilet en de vloer wil ik laten betegelen. De totale oppervlakte hiervan is ongeveer 13 m2. De achtergrond is glad en van steen of betoon, exclusief het inbouwreservoir. De tegels heb ik al aangeschaft, de overige materialen dienen door de vakman te worden geleverd. Indien mogelijk zou ik het werk op korte termijn willen laten uitvoeren.

Toilet laten betegelen

Ik wil graag mijn toiletruimte laten betegelen. Het gaat om de vloer en de achterwand van een inbouwreservoir (90 cm x 1.10 meter en 90 cm x 1.30 meter). Dit wil ik graag doen met een tegel van 60 x 30 cm. De wanden zijn 90 cm x 2 meter. Dat wil ik graag doen met tegels van 30 x 20 cm. Hele ruimte is tegel klaar, schoon en kaal gemaakt.

Vloertegels en wandtegels aanbrengen

Tegels leggen (over oude tegels) in keuken (7mx4m) hall (2x3) en toilet 2x2. Ook wand tegels leggen in het toilet + nieuwe toilet instalieren met Geberit inbouwreservoir UP320 met 90-110 adapter. Toilet type: Inbouwreservoirset. Wand in de toilet stuk legen

Badkamer en toilet betegelen

Mijn badkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7,3 m2. Erin zit een groot raam, een deur en een extra muurtje van ongeveer 0,7 m lang. Een deel moet iets verhoogd worden in verband met de toiletafvoer. In het muurtje wil ik graag twee nisjes hebben. Ook wil ik op een simpele manier een bankje in de inloopdouche laten metselen (van ong. 0,82 m breed en 0,35 m diep). De vloertegels zijn 60 x 60 en die komen ook op de zijkant van het bad. Daarnaast heb ik muurtegels van 60 x 30 en 85 x 25 cm. Ook heb ik 6 matjes met mozaiektegels. De toiletruimte heeft een oppervlakte van krap 1 m2. Er is een inbouwreservoir. De muren moeten tot ongeveer 1,50 m betegeld worden. De tegels die ik heb, zijn zeshoekig. Het zijn allemaal dezelfde tegels, voor de vloer en de muur. Ik wil zelf graag het patroon ontwerpen.

Vloer en achterwand van het toilet betegelen

Na een lekkage in het bestaande inbouwreservoir is er een nieuw geplaatst. Omdat de bestaande wand noch vloertegels te verkrijgen zijn, moet de vloer, tegel op tegel, en de achterwand, 18 mm voorgestreken hechthout op nieuw betegeld worden. De tegels zijn 60 bij 60 cm. De wandtegels moeten gezaagd worden naar 60 bij 33 cm, de vrijkomende stroken moeten nogmaals gezaagd worden naar 13,5 bij 33 cm en komen naast de wandtegels. Op de vloer komen 3 stuks van 60 bij 60 cm en stroken van 13,5 bij 60 cm ernaast. De vloer is 1.70 bij 0,87 meter en de achterwand is 1.33 bij 0,87 meter. Al het materiaal inclusief lijm en voegmiddel is aanwezig. Voor het toilet en de drukker zijn de gebruikelijke sparingen noodzakelijk, ondergetekende kan assistentie verlenen, bovendien is er grote haast bij!

Toilet betegelen

Het betreft een toilet. De afmetingen van de wanden zijn; -115 x 256 -86 x 256 (2x) -27 x 256, hiernaast is de deur. Boven de deur is nog een stukje van 86 x 49. De muren zijn gestuukt. De afmetingen van de vloertegels zijn 330 x 330. De wandtegels zijn 300 x 600. Op de wand komt nog een sierstrip tussen de tegels. Een van de korte wandjes verspringt iets (150) doordat er een inbouwreservoir is. Tegels leveren we zelf aan.

Badkamer betegelen

Er moet een cement dekvloer in gestreken worden van 8m2 (ik draai de cement en breng het boven). 24m2 wand en 8m2 vloertegels in badkamer. Douchevloer moet afwateren naar douchedrain. Tegels zijn 30x60 cm. Inbouwreservoir voor hangend toilet. Bad incl. kitwerk.

Betegelen toilet (2x) en badkamer

Voor toiletten en badkamer in nieuwbouwwoning zoeken wij een zeer goed beoordeelde tegelzetter. Beschrijving: Toilet (2x) 1] Installeren (plaatsen, inmetselen en aansluiten) wandcloset met inbouwreservoir 2] Betegelen vloer met tegels (40cm*40cm) oppervlakte vloer 0.95m*1.30m ˜ 1.25 m2 3] Betegelen wanden met tegels (20cm*40cm) oppervlakte wanden totaal ongeveer 11 m2 4] Aansluiten fontein op bestaande aansluitingen Badkamer 1] Storten dekvloer in badkamer (+/- 5cm ophogen) 2] Aansluiten elektronische vloerverwarming in badkamer 3] Betegelen vloer met tegels (60cm*60cm) oppervlakte vloer 1.80m*3.00m 4] Aanleggen inloopdouche van 90*90cm met goot en hellende vloer 5] Betegelen wanden met tegels (30cm*60cm) oppervlakte totaal ongeveer 24 m2

Vernieuwen toilet

Vernieuwing van het toilet op de b.g. Bestaande toilet en wasbakje(afm toilet lxbxh 1,0 x 1,2 x 2.6 m ) incl. wand en vloertegels zullen worden worden gesloopt. Nieuwe situatie: hang toilet met inbouwreservoir en nieuwe wasbak. Nieuwe vloer- en wandtegels. Vloertegels 30x30 cm, wandtegels 20x50 cm tot aan plafond. Verzoek voor prijsopgave voor het vlak zetten van de wanden en vervolgens het aanbrengen van het tegelwerk incl het voegwerk. Materieel en materiaal (m.u.v. de tegels) door u te verzorgen Afkitten en plaatsen sanitair zal door ons zelf gedaan worden.