Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huiskamer en keukenvloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huiskamer en keukenvloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huiskamer en keukenvloer betegelen

Huiskamer en keukenvloer betegelen

De vloer van de huiskamer betegelen met 90 m2 leisteen, groot Romaans verband. De tegels worden geleverd. De tegelhandel biedt ook de lijm en voegsel aan maar mogelijk kunt u dat ook aanbieden? Een nieuwbouwwoning. De oplevering zal in mei of juni zijn.

Keukenvloer betegelen

In de keuken ligt nu parket. Dit moet samen met de ondervloer verwijderd worden tot aan de overgang naar de huiskamer. Het gaat om 3,5 m². Tegels van 60 x 30 cm. zijn aanwezig. De keukenvloer moet opgehoogd worden zodat de tegelvloer op gelijke hoogte komt met de bestaande parketvloer in de woonkamer. E.e.a. wordt afgewerkt met een overgangsprofiel.

Graag wil ik u vragen of u voor mij een ...

Graag wil ik u vragen of u voor mij een offerte kan maken voor het leggen van een natuursteen vloer. De bedoeling is dat de leisteen in een bed van 5 cm tras cement gelegd wordt over vloerverwarming welke is vastgezet op een krimpnet. Onder het krimpnet ligt een isolatie folie zodat de dekvloer vrij ligt van de draagvloer. Het gaat om een gang die doorloopt naar een toilet en huiskamer, de huiskamervloer en een keukenvloer. Bij elkaar is het 50 m2 en de leisteen is 60x60x2 cm en gekalibreerd ook wordt er 20 m1 plint meegeleverd. De vloer moet recht gelegd worden met voegen van ongeveer 4 tot 5 mm Alle materialen worden bijgeleverd zoals 3 m3 grof vloerzand, trascement en versterkingsvezels voor door de vloerpecie. Start ongeveer 2e week van mei. Met vriendelijke groet,