Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen van tegelwerk in badkamer door lekkage waterleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen van tegelwerk in badkamer door lekkage waterleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen van tegelwerk in badkamer door lekkage waterleiding

Badkamer herstellen over bestaande tegels

Bij het douchegedeelte hebben wij lekkage. Het bestaande tegelwerk is goed, echter de voegen in de douche waren slecht. Wij zoeken zo snel mogelijk een tegelzetter die circa 25 m2 wandtegels en 3 m2 vloertegel wilt lijmen over de bestaande. Inclusief het aanbrengen van een primerlaag.

Herstellen van tegelwerk in badkamer door lekkage waterleiding

Door een gat in de waterleiding geboord te hebben, heeft afgelopen zondag een loodgieter het gat gedicht. Hierdoor is een gat in de mozaïek tegels van de badkamer ontstaan. Wij hebben voor de verzekering een offerte nodig waarop te zien is hoeveel het herstel kost. Het gat moet dicht gestuct worden, oude tegels er om heen gedeeltelijk verwijderen, aangezien er een paar gebarsten zijn. Daarna het ontstane gat weer dicht tegelen. De mozaïek tegels hebben wij nog in huis.

Douche tegels en kitwerk herstellen

De tegels van de douche moeten vervangen worden. Er zit ook schimmel in het kitwerk van het douche gedeelte, ook dit moet vervangen worden. Het betreft alleen de het kit- en tegelwerk wat in de inloopdouche zit.

Rand langs de douchebak betegelen

Douchebak is eruit gehaald, omdat deze wankelde en daardoor de kit loskwam. Het tegelwerk is wat beschadigd, waardoor er twee randjes opnieuw gedaan moeten worden. Ik heb 4 tegeltjes liggen om te herstellen.

Voegen in tegelwerk herstellen

In de keuken dient 4 m2 voeg vervangen te worden. Hierna dient er ook opnieuw gekit te worden daar waar nodig is.

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Tegelwerk herstellen in de badkamer

Er is onlangs een lekkage geweest bij de badkamer. De lekkage is verholpen, maar daarbij was het nodig om enkele wandtegels bij het bad en naast de inbouwunit van het toilet te verwijderen. Ik wil dit graag laten herstellen. Ik ben in het bezit van 1 reservetegel, die bij het bad geplaatst kan worden. Voor de andere wand moet een oplossing gezocht worden. Misschien moet die helemaal opnieuw betegeld worden. Ik laat dat graag even beoordelen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Voegen in tegelwerk herstellen

Lekkage in de vloer van de douchecabine in de badkamer boven, waardoor lekkage in woonkamer. Een en ander is vandaag (12/1) namens Aegon Verzekeringen vastgesteld door een expert van Nieuwenhuis Schade Onroerend Goed uit IJsselmuiden. In deze badkamer verbouwd/ geïnstalleerd door Delta Sanitair, destijds ook gevestigd in Heerenveen. Ik ben op de hoogte van het faillissement van Delta Sanitair en Keukens in 2014. Ik kom echter de naam Delta op meerdere locaties nog tegen, vandaar deze vraag aan u, want mogelijk is er een link. De uit te voeren werkzaamheden zouden moeten zijn: Herstel voeg- en kitwerk vloertegels; Herstel voeg- en kitwerk afvoerputje; Herstel voeg- en kitwerk wandtegels. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Vloer en wanden betegelen

Ik ga binnenkort het bad verwijderen in mijn badkamer. Ik zal er zelf een doucheputje plaatsen. Daarna wil ik het tegelwerk van de wanden en vloer laten herstellen. Het gaat om in totaal 4 m² wandtegels en een stuk vloer van ongeveer 1,75 x 2,4 meter. De vloer moet op afschot orden gelegd naar het afvoerputje. Ik zal zelf bijpassende tegels aanschaffen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Voegwerk en kitwerk in de badkamer herstellen

Graag zou ik het voegwerk in de badkamer willen laten bekijken en herstellen waar dat nodig is. Van 1 wand weet ik zeker dat voegwerk noodzakelijk is. Graag laat ik de wc en de kitrand rondom de wc ook meteen bekijken en herstellen (waar nodig). We hebben grote tegels aan de wand. Het aantal meters aan voeg zal ik opmeten. De badkamer is 2 meter bij 1,60 meter. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond.