Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardstenen dorpels laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardstenen dorpels laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardstenen dorpels laten plaatsen

Hardstenen dorpels laten plaatsen

Graag een tweetal dorpels te plaatsen op de eerste verdieping te weten de badkamer en toiletruimte. Ik ontvang graag een offerte inclusief de dorpel.

Vloer egaliseren en betegelen

Wij hebben de tegelvloer in onze gang van 7 m² verwijderd. We willen de vloer nu laten egaliseren en daarna laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ook moeten er 2 hardstenen dorpels worden geplaatst bij de toiletdeur en de kelderkast. We hebben alle materialen hier al voorhanden. We ontvangen graag uw offerte.

Hardstenen dorpels laten plaatsen

Graag willen wij drie hardstenen drempels laten plaatsen. De hardstenen drempels zijn reeds op maat gemaakt en moeten alleen nog vakkundig geplaatst worden. Ze komen in plaats van houten drempels, die er eenvoudig uit geschroefd kunnen worden.

Gepolijst Belgisch hardsteen leggen

Gepolijst Belgisch hardsteen leggen. In badkamer op vloerverwarming Belgisch gepolijste hardstenen 40x40 tegels in zand-cementvloer gelegd en in separate wasmachineruimte Belgisch hardstenen tegels gelijmd. Beide ruimten voorzien van hardstenen dorpels met lengte van respectievelijk 195 cm en 80 cm. Het totaal is circa 10 m2 hardstenen vloer. Gevraagd: een natuursteen specialist. Tegels kunnen eventueel ook geleverd worden. Ik zoek een echte tegelzetter, geen aannemer of klusbedrijf, echt een vakman.