Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hal en badkamervloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hal en badkamervloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hal en badkamervloer betegelen

Hal- en badkamervloer betegelen

Het betreft circa 12 m2. Het is een garderobekast, entree en de badkamer op de benedenverdieping. Voegmiddel en kit hebben we. Egaline of tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman. De tegels zijn 15 x 90 cm. Het leggen moet diagonaal gebeuren.

Hal en badkamervloer betegelen

Ik wil graag de tegels in mijn hal en badkamer vervangen door Portugese tegels. Het gaat om 2 aansluitende ruimtes van samen ongeveer 9 m2. Er zit wel een klein hoogteverschil dus doorleggen is geen optie. Op dit moment zitten er tegels in van 40 x 40 cm, deze waarschijnlijk vervangen door tegels van 20 x 20 cm (nog niet aangeschaft). Het is geen vierkante/rechthoekige ruimte (en aantal uitstekende muurtjes). Graag offerte en aantal werkdagen sturen op basis van met en zonder verwijderen oude tegels, ook graag en eerst mogelijke datum laten weten.

Hal-, toilet- en badkamervloer laten betegelen

Ik wil graag de vloer in de hal, het toilet en de badkamer laten betegelen. We denken aan plavuizen met een droogloopmat in de hal. Afmetingen zijn ongeveer: Hal 3 x 1.80 meter, toilet 0.92 x 1.18 meter, badkamer 3.26 x 2.65 meter. Tegels zullen hetzelfde zijn en gaan we nog uitzoeken. Er liggen al tegels, maar vanwege het hoogte verschil met de houten vloer in de woonkamer mogen de nieuwe tegels over de oude tegels heen gelegd worden. Het betreft een nieuwe woning waar wij op 1 mei de sleutel van zullen krijgen.

In de woonkamer, keuken, hal en wc komt ...

In de woonkamer, keuken, hal en wc komt een leistenen vloer welke in de specie gelegd dient te worden. Ook de de casco opgeleverde wc en badkamer moet worden getegeld. Afmetingen vloer beneden is 60m2 en badkamervloer is +/- 6 m2. Wanden wc+badkamer +/- 15m2 Een bedrijf wat ook sanitair kan plaatsen geniet eventueel de voorkeur. In dat geval dienen ook 2x wc, bad, douche, douchewand, fontijn en badmeubel geplaatst te worden. Graag een prijsindicatie voor beide zaken apart.