Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen

Granieten badkamervloer gedeeltelijk betegelen

Ik wil graag mijn douchebak (1,26 m2) laten betegelen. Het is een granieten badkamervloer die waterdicht gemaakt moet worden (ivm scheuren in de vloer), daarna wil ik tegels erover heen laten leggen met een douchegoot of doucheput over de bestaande afvoer heen. Ik heb tegels gezien bij praxis die ik hiervoor wil aanschaffen.

Granieten vloer herstellen en aanvullen

Graag willen wij onze granieten badkamervloer herstellen en aanvullen. In de huidige vloer zitten nog gaten van oude aansluitingen en bevestigingspunten. Graag willen we ook zo een 30 a 40 cm aanvullen. Dan heeft de bestaande vloer nog wel wat oplap werk nodig gezien deze her en der versleten is. De vloer is in zijn geheel ongeveer 3 m2. Op bijgevoegde foto een indicatie van het ergste stuk. Daarnaast is de gemetselde schacht komen te vervallen waar dan bijgevuld dient te worden.

Badkamervloer betegelen

Wij hebben een granieten vloer van 5,5 m² in onze badkamer. We overwegen om daar een nieuwe tegelvloer overheen te laten leggen. We willen in de douchehoek van 90 x 90 cm mozaïektegels en in de rest van de badkamer tegels van 30 x 60 cm met een tegelplint aan de zijkanten. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Badkamer laten betegelen

Ik wil de granieten badkamervloer laten betegelen, dat is 12 vierkante meter en dan wil ik ook meteen 8 vierkante meter wand laten betegelen. De tegels heb ik al gekocht bij de karwei dus deze hoeven alleen nog geplaatst te worden.

Badkamervloer tegelen

Ik wil graag mijn huidige granieten badkamervloer van ongeveer 5 m2 laten betegelen. Ik schaf de tegels zelf aan.

Tegelwerk badkamer

tegellen van badkamervloer circa 3 m2 over oude tegels heen die allen goed vastzitten en tegellen granieten douchebak

Doucheruimte vloer en bak tegelen

Badkamervloer tegelen. Oppervlak circa 3 vierkante meter over oude tegels heen, die zitten muurvast. Met apart granieten douchebak tegelen.

Badkamervloer tegelen

Het opnieuw betegelen van een badkamervloer in Zandvoort. Afmeting circa 220 bij 100 cm en granieten douchebak tevens betegelen afmeting 120 bij 90 cm. Tegels lever ik zelf aan.

Betegelen badkamervloer

Badkamervloer van ongeveer 3,5 vierkante meter, tegels van 33,3 cm x 33,3 cm, granieten vloer, witte tegels op de muur die niet tot de grond zijn doorbetegeld, hetgeen wellicht wel mooier is, maar heb nog niet dezelfde tegels gevonden (graag advies).