Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gedeelte wand en vloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gedeelte wand en vloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gedeelte wand en vloer betegelen

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamervloer en -wand betegelen. Het gaat om een oppervlak van 20 m2. De vloer moet met 60 bij 60 cm tegels en de wand met 60 bij 30 cm tegels. Ook een gedeelte van de inloopdouche moet betegeld worden.

Gedeelte wand en vloer betegelen

Ik wil mijn zitbad van 70 x 110 cm verwijderen en 2 m2 wandtegels en 1 m2 vloertegel en hardsteen dorpel laten aanbrengen.

Wand betegelen in de keuken

Ik wil graag een gedeelte van een keukenwand laten betegelen en de vloer en de wanden in de toilet moeten betegeld worden.

Wand in de keuken betegelen

Ik wil graag een gedeelte van de keukenmuur laten betegelen en de wanden van de toilet.

Lekke badkamerwand voegen en kitten

Badkamerwand circa 2 x 3 meter, deze is betegeld met tegels van 25 x 40 cm.... De muur is nat, vermoeden is lekke voeg, of misschien lekke kitrand op de badrand. Kitrand is al eens vervangen zonder verbetering van vochtprobleem, dus het lijkt er op dat er een voeg kapot is. Ik zou graag de voegen bij het douche gedeelte (dan ca 2 m2) of desnoods de hele wand ( ca 6 m2) op korte termijn willen vervangen.

Wandtegels in de keuken aanbrengen

Tussen de kastjes in de keuken wil ik graag tegels laten plaatsen. Dit gedeelte is ongeveer 2 meter lang en 60 cm hoog. De wand is nu glad gestuukt en de tegel schaf ik bij de Gamma aan.

Badkamer vloer- en wandtegels plaatsen

Badkamer vloer- en wandtegels plaatsen: De vloer is 2.25 x 2.36 meter. De tegels die er komen te liggen zijn 30 x 60 cm. De wanden bestaan voor drie wanden uit witte matte tegels 30 x 60 cm. Het douche gedeelte: een wand van 80 x 240 cm en een wand 236 x 240 cm, hier worden drie soorten tegels gebruikt 5 x 60, 10 x 60 en 15 x 60, verdeling is 20/20/60% per m2. Daarnaast een muurtje van 30 x 240 cm die aan twee kanten en de kopse kant betegeld moet worden met 30 x 60 cm tegels, kan in tweeën op de wand. Bij elkaar is het ongeveer 28 m2 aan tegelwerk. Op 30 juni krijgen we de sleutel. Dan gaan we slopen. De materialen komen de eerste week van juli. Kunt u in de tweede van juli kunnen tegelen?

Badkamer betegelen

In de badkamer wil ik ca. 2m2 wand betegelen. Tegels 20x30. Ik lever de tegels Het betreft de wand boven de douchecabine. Dit gedeelte is nu niet betegeld.

Betegelen toilet

Wij zouden graag het toilet opnieuw willen betegelen, gelijktijdig de oude tegels laten verwijderen indien mogelijk. Het betreft het onderste gedeelte van het toilet, niet het hele wand, het betreft ongeveer de helft. Hier volgt een overzicht van de afmetingen: 20 x 20 cm Metro tegels. Afmeting toilet: 90 x 180 cm.

Keukenmuur en -vloer tegelen

Ik wil in mijn keuken de vloer en de muur laten tegelen. De keuken komt half mei dus voor die tijd moet de vloer gedaan zijn. De vloer is 9.4 m2. De ondergrond is een betegelde vloer. De wand is alleen een gedeelte boven het aanrechtblad en nog wat stukken, samen 5.6 m2.