Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebroken wandtegels vervangen in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebroken wandtegels vervangen in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebroken wandtegels vervangen in badkamer

Gebroken wandtegels vervangen in badkamer

Er zijn 7 wandtegels gescheurd en afgebrokkeld in mijn badkamer. Ik ben op zoek naar een tegelzetter, die de tegels kan vervangen. Mosa wandtegels wit 45cm-30cm, als u deze ook kan leveren graag meenemen in de offerte.

Badkamerwanden betegelen

Badkamer in flat uit 1956. Granito vloer en douchebak die niet vervangen worden. Voegen van wandtegels zijn uit originele tegels (uit 1956) verdwenen, waardoor vocht naar slaapkamer doorslaat. Opp. tegelwerk is 11.30 vierkante m2. (=tegels op alle wanden tot hoogte van 1.70 m.) In nieuwe situatie graag tegelwerk tot plafond in douchegedeelte. Leidingen zijn niet verzonken in wand! Dit blijft zo. Douchekraan, wastafel en radiator worden niet vervangen. We kunnen zelf tegels kopen of vakman neemt eenvoudige tegels in gebroken wit/creme mee (vermelden in offerte). Wand boven de tegels is pleisterwerk. Betreft enige badkamer van gezin met kleine kinderen, daarom graag opgave van hoe lang de werkzaamheden duren.

Badkamer is betegeld, maar de kraan ...

Badkamer is betegeld, maar de kraan moest er een keer af vanwege lekage. Mijn man heeft dit zelf gedaan, en daarbij zijn er 2 tegles rondom de kraan eruit gebroken. Bij gebrek aan een tegelsnijder/gatenzager voor tegeld willen we hier graag hulp voor. Het gaat dus maar om 2 wandtegels.