Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gang opnieuw tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gang opnieuw tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gang opnieuw tegelen

Muur betegelen

In de keuken wil ik mn achterwand laten betegelen met marrokaanse kalk tegels van de keukenblad tot de hoogte van de afzuigkap. Verder wil ik in de hal 1. 5m hoog tegelen aan 1 kant van de muur. Deze muur is 3. 5m meter lang. De tegels voor de gang zijn witte rechthoekige tegels van de Karwei. Dit moet in de 2e week van Juni gebeuren.

Tegelen in de huiskamer en gang

De huiskamer en de gang tegelen 50 m2. Op een kale betonnen vloer tegels van 60 x 60 cm aanbrengen. Met een week of zes uitvoeren. Wat kost het tegelen?

Nieuwe woning tegelen

Wij zoeken een tegelzetter die voor ons tegels wil leggen. Het gaat om een nieuwbouw woning die ongeveer eind juli opgeleverd wordt. Wij zorgen zelf voor de tegels. Het gaat om de gang, het toilet, de woonkamer, de trappenkast en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en er is vloerverwarming aanwezig. Wij hebben een keramische houtlook tegel uitgezocht met de maat 22,5 bij 120 cm. Van de tegels moeten er ook plinten gezaagd worden.

Gang betegelen

Gang van circa 6 vierkante meter over de bestaande tegels tegelen.

Vloer van hal en gang tegelen

Tegels voor vloer en gang leveren en leggen. Verder tegeltjes boven aanrechtkastjes weghalen en opnieuw betegele.

Gang opnieuw tegelen

Door lekkage in de gang wil ik deze graag opnieuw laten tegelen, de oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden en nieuwe erin. Betreft ongeveer 15 vierkante meter, tegels zijn al gekocht. De werkplek is goed bereikbaar.

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.

Gang tegelen met Portugees tegelwerk

Ik wil graag onze gang laten tegelen met Portugese tegeltjes. De gang is circa 3-4 m2, maar dit moet nog even exact gemeten worden. Er ligt nu laminaat wat we er zelf uithalen en evt. Kunnen we zelf impregneren. We zorgen zelf voor de tegeltjes en zullen de gang helemaal leeghalen en de oude vloer verwijderen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor bovenstaande.

Portugese tegels aanbrengen

Ik wil graag de gang en hal betegelen met Portugese tegels en een zwarte band. Portugese tegel is aangeschaft, zwarte band nog in overleg. Afmeting hal ongeveer 7 m². We overwegen om de keuken door te tegelen in overleg. Graag offerte voor de hal en gang. Materiaal als voeg middel en lijm nog niet aanwezig. Bereikbaar via mail.

Divers tegelwerk in de woning

Ik wil 3 verschillende projecten aanbieden. Project 1 is iets wat we uiterlijk in april 2017 aan de gang willen gaan. Project 2 en 3 zijn meer prijs indicaties en afhankelijk van die prijs en de tijd die daarmee gemoeid is kan dit eerder of later (in algemene zin) worden uitgevoerd. 1) Het betegelen van de vloer en muur in de keuken. Vloer is ongeveer 6 m^2 totaal (gaat dus nog iets vanaf vanwege nieuwe keuken) en de muur is ongeveer 4 m2 weer afhankelijk van de keuken die we nog moeten samenstellen. 2) Het betegelen van de toilet beneden. Vloer oppervlakte max 2 m2 en de muur is maximaal 8 m2. Pure prijsindicatie graag. Nog geen planning wanneer en overige materialen ook nog niet uitgezocht. Eventueel volledige aanpak van de toilet. 3) Renovatie of vernieuwing van het huidige tegelwerk in de badkamer. Vloer en volledige muur. Maar misschien ook in combinatie met wat extra werkzaamheden die we zelf uitvoeren. Vloer maximaal 6 m2 en muur is volgens mij 18 m2. Wij begrijpen dat een precieze offerte is op basis van deze gegevens niet mogelijk, maar wij zoeken een betrouwbare uitvoerder met iets van een prijsindicatie. Dus graag een reactie met referenties en bijvoorbeeld een basis prijs per vierkante meter voor het tegelen zonder bijzonderheden zoals bij project 1. Hartelijk dank en met vriendelijke groet.