Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gang betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gang betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gang betegelen

Gang betegelen

Betegelen van de gang (momenteel een cementdekvloer) in de hal (8 meter) van de woning.

Vloertegels leggen

Wij willen in onze keuken en gang 18,69 m² vloertegels laten leggen van vermoedelijk 60 x 60 cm. Eventueel willen we ook de woonkamer van 20 m² laten betegelen. We hebben nog geen tegels gekocht. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen dan ook graag uw advies en een prijsopgave.

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Woonkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer, gang en wc laten betegelen. Er zit nu een cementvloer en de hele begane grond van de woning is leeg. De tegels moeten 60 x 60 zijn en het gaat om ongeveer 43-45 m2.

Nieuwbouw woning tegelen

Ik wil ongeveer 60 m2 aan oppervlak laten betegelen met 60 x 60 keramische tegels. Dit gaat om de woonkamer, de gang, en de verblijfsruimte. Egaliseren zal niet nodig zijn.

Gang betegelen

Ik wil graag in mijn gang de rechterkant betegelen, 1.15 a 1.20 m hoog, 3.60 m lang. Er zit nu alleen muurverf op de muur. Er zitten her en der wat beschadigingen in het steen, van de fiets die daar tegen aan staat. Verder zit er een kleine radiator en twee lichtschakelaars. Ik heb nog geen tegels aangeschaft en ik sta open voor advies hierover. Uitvoering van het werk in overleg.

Tegelzetter gezocht voor nieuwbouwwoning in Moordrecht

Wij willen graag onze woonkamer, keuken en gang (in totaal ongeveer 45 m2) laten betegelen met houtlookt vloeregels van 120 cm bij 20 cm. Tegels moeten vóór 15 augustus 2017 al gezet zijn i.v.m. plaatsing keuken op 16 augustus 2017.

Tegels uit de gang eruit halen en betegelen

Graag wil ik de tegels uit de gang eruit laten halen, die zijn voorzien van een lijmlaag. Hierna dienen er nieuwe tegels leggen van porselein. Het betreft ongeveer 7 meter en de maat van de tegels zijn 30 x 60 cm. Graag lijm en voegmiddel in de kleur donker grijs meeleveren. De tegels worden rond 2 of 3 augustus geleverd.

Keuken en toilet betegelen

Graag willen wij onze keuken, toilet en gang (in ons huis in Deventer) laten betegelen. Het betreft voor de keuken: - 10.50 m2 aan wandtegels, 15 x 15 cm, alle tegels zijn dezelfde kleur. De ondergrond is glad gestuct en zullen wij voorstrijken. Het betreft voor het toilet en de aangrenzende gang: - 3 m2 aan vloertegels, 15 x 15 cm, er zijn drie verschillende kleuren tegels die om de beurt gelegd dienen te worden - 4.50 m2 aan wandtegels, 15 x 15 cm, één kleur met bovenin een zwarte tegelrand Voor de wandtegels geldt: de ondergrond bestaat uit stucplaten die wij zullen voorstrijken. Voor de vloertegels geldt: de ondergrond bestaat uit fermacel Wij zullen, in overleg met de vakman, het materiaal aanschaffen. Wij zijn nu ook de badkamer aan het bouwen, die willen we t.z.t. ook betegelen, dat kunnen we bespreken indien we met elkaar in zee gaan. Periode: binnen 1 tot 3 maanden.