Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele entree en keukengedeelte betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele entree en keukengedeelte betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele entree en keukengedeelte betegelen

Dubbele entree en keukengedeelte betegelen

Ik wil graag de dubbele hal opnieuw laten betegelen (hal 1 met deurmat: ongeveer 3 m2, hal 2 ongeveer 6 m2). Daarnaast wil ik het gedeelte bij de deuken ook betegelen. Eerst de houten vloer eruit snijden en dan betegelen. Ongeveer 3,5 m2. Graag een offerte met en zonder tegels. Heb nog geen tegels gevonden maar wellicht een groter formaat. In de bijlage vindt u ook foto's. Ik hoop spoedig op uw reactie.