Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheruimte van tegelwerk voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheruimte van tegelwerk voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheruimte van tegelwerk voorzien

Doucheruimte van tegelwerk voorzien

Het gaat om de kolom met de kraan, hier zijn door lekkage tegels uitgevallen. Lekkage is opgelost en de tegels moeten opnieuw worden aangebracht, tegels zijn aanwezig. Kolom grootte is hoogte 2,60, breedte 0,50 en diepte 0,10 meter.

Voeg-, kit- en tegelwerk in de badkamer

In de doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vernieuwd worden. Tevens moet er een betegelde koof van de afvoer van het toilet in de badkamer open gemaakt worden om de afvoerbuis vanwege verstopping te vervangen. Daarna moet een en ander weer betegeld worden.

Doucheruimte van tegelwerk voorzien

De doucheruimte is 0.8 m2 groot. Hier liggen nu tegels van 60 bij 60 cm in die in 2004 geplaatst zijn. Doordat er bomijs onder de tegels moet dit opnieuw gelegd worden. De tegels moeten er heel uitgehaald worden en opnieuw geplaatst. Het is niet duidelijk van wel materiaal de ondervloer gestort is en er is geen vloerverwarming aanwezig. Na het leggen dient er te worden gevoegd en de vloernaad afgekit.

Muurtje van glasblokken verwijderen en ruimte tegelen

Bestaande doucheruimte gereed maken voor betegelen. Dat wil zeggen: Bestaande muur van glasblokken verwijderen en afvoeren. Ruimte betegelen tot 180 cm en boven de tegels witten. Badmeubeltje plaatsen. Bestelde tegels bij Gamma ophalen en naar werkplek brengen. En verder de benodigde werkzaamheden om klus af te maken. Betreft 24 m2 tegelwerk.

Tegels zetten in de badkamer

We willen tegels laten zetten in de badkamer. We willen grote tegels voor vloer en wanden en een muurtje aan 1 van de douchewanden met daarin een vak voor bijvoorbeeld shampoo en doucheschuim. De ingang van de doucheruimte willen we met een schuifdeur, als dat mogelijk is. We willen een hangend toilet en daarvan moet ook de spoelbak betegeld worden. De doucheruimte heeft heeft een afmeting van 1.90 x 2,02 x 2,40 meter. We willen het tegelwerk tot het plafond. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Betegelen van de douche

Ik wil het tegelwerk in mijn doucheruimte gaan vervangen. Ik kan het sloopwerk eventueel zelf doen. Het gaat om in totaal 25 m² tegelwerk. Ik heb hiervoor wandtegels van 30 x 60 cm gekocht en vloertegels van 25 x 29 cm, zogenaamde 'diamantjes'. Lijm en voegmiddel laat ik graag door de vakman mee brengen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Opnieuw betegelen doucheruimte

Probleem: voegwerk tegelwerk lekt door gekrompen voegen. Het werk omvat: - het verwijderen van 6 m2 bestaand tegelwerk - het waterdicht maken van de achterliggende muur - het opnieuw betegelen van de douchecel (6 m2). Dit tegelwerk moet aansluiten op bestaand tegelwerk. - het tegelwerk opnieuw invoegen met flexibel voegspul - het leveren/plaatsen van een nieuwe thermostaatkraan - het opnieuw afhangen en afstellen van de bestaande glazen douchedeur - het afkitten van de randen tussen nieuw tegelwerk en vloer Verder bijzonderheden: - de vloer blijft gehandhaafd - de douchecel is 90 x 90 x 202 cm - de bestaande tegels zijn 20 x 25 cm en 6 mm dik - de nieuwe tegels moeten een afwijkende maat hebben i.v.m. kitwerk. Wel zelfde dikte natuurlijk (de reden hiervoor kan ik aan aannemer

Tegelwerk twee compacte badkamers

Omdat onze tegelzetter wegens een ongeval niet in staat is de klus af te maken, zijn we per direct op zoek naar een tegelzetter die dat voor ons wil doen. Het betreft: - badkamer 1: badkamer waarvan alleen nog de vloer getegeld moet worden. Afmetingen: 140 x 190 cm. De vloer is al gestort, het betreft alleen nog het lijmen van de tegels en het voegwerk; - badkamer 2: de andere badkamer moet worden voorzien van een klein vloertje van 100 x 140 cm (de rest wordt afgedekt door een douchebak) en vervolgens van het wandtegelwerk (doucheruimte tot aan plafond en rest tot 120 cm hoogte). Deze week zou zo spoedig mogelijk het vloertje van badkamer 2 moeten worden gelegd (100 x 140 cm). Daarna de vloer van badkamer 1. Het wandtegelwerk van badkamer 2 heeft iets minder haast.

Douche stucen en betegelen

Alleen aanbieder die zowel stucwerk als tegelwerk verzorgt. Kleine doucheruimte met daarin een kast/wand (waarop douche bevestigd wordt) wanden en plafond stucen > 28 m2 wandtegels tot kozijnhoogte (13,6 m2 netto) en vloer tegelen (vloer 4,1 m2 netto)

Tegelwerk badkamer en doucheruimte

Graag willen de prijs weten van het betegelen van ongeveer 60m2 wand en 15 m2 vloer. Eventueel inclusief levering.