Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecel opnieuw laten voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecel opnieuw laten voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecel opnieuw laten voegen

Douchecel opnieuw laten voegen

Ik zou graag mijn douchecel opnieuw laten voegen. Hij bestaat uit drie wanden tot het plafond. Het gaat om ongeveer 5-6 m2.

Opnieuw voegen van de badkamer

De vloer en de muren van de douchecel van de badkamer moeten opnieuw gevoegd worden. Dat is ongeveer 16m2, voornamelijk grote natuurstenen tegels. Bedankt.

Badkamer en douchecel tegelwerk renoveren

Ik heb in zowel de badkamer (op de vloer) als de 2e douche (1 m2) last van losgeraakte voegen. In de douchecel leidt dit tot lekkage. In de badkamer zijn er diverse voegen uit en liggen tegels ongelijk. Het gaat dus om 2 verschillende ruimtes. Ik zou graag beoordeeld willen hebben of het opnieuw voegen en afkitten van beide ruimtes een afdoende oplossing biedt of dat het nodig is de ruimtes opnieuw te betegelen. Afhankelijk van deze beoordeling de ruimtes opnieuw kitten/afvoegen dan wel opnieuw betegelen.

Tegels in doucheruimte opnieuw voegen

Lekkage agv broos geworden voegen in doucheruimte. Tegels zouden uitgefreesd en opnieuw gevoegd moeten worden. Daarnaast mogen de kit randen ook vervangen worden. Douchecel meet 90 x 75 cm.

Badkamer opnieuw laten voegen

Er zitten scheurtjes in voegwerk van de douchecel. Graag alle voegen van de vijf wanden opnieuw doen. Het zijn drie normaal formaat wanden en twee heel kleine wandjes.

Spoedklus in de badkamer

Door poreus voegwerk bij de douchegoot in onze, volledig betegelde, douchecel is recent een lekkage ontstaan. Dit was tijdelijk opgelost door 2 kleine voegen naast de douchegoot te vervangen met snel cement. Nu is er toch weer lekkage geconstateerd, dus ik zou graag alle voegen in de douchecel van circa 1.50 bij 1.50 meter snel willen laten controleren en waar nodig vervangen met nieuwe voegen (en/of kit). Is morgen of zaterdag aanstaande iemand beschikbaar en zo ja, wat zijn hiervan de kosten?

Badkamertegels opnieuw voegen

De voegen in de douchecel zijn gesleten. Tegels goed en 32 x 59 cm. Het zijn er ongeveer 25. Wie helpt mij weer aan een stralende cabine? Graag offertes.

Vloer en wanden opnieuw voegen

Wij hebben lekkage in de douchecel door te dunne voegen. Ik zoek iemand die de oude voegen kan weghalen in de douchecel en de badkamervloer en beiden opnieuw kan invoegen. In totaal gaat het om ongeveer 8 m2 voegwerk dat vernieuwd dient te worden.

Tegels in de doucheruimte voegen

Ik wil graag de tegels in de douchecel opnieuw laten voegen.

Voeg- en kitwerk in de douchecel vernieuwen

Wij hebben lekkage in onze badkamer. Wij hebben er zelf een beetje last van, de buren middels de gezamenlijke muur hebben wel erg veel last. Gebleken is dat in onze badkamer ondeugdelijk voegwerk is en slecht kit werk. Ook is er een plancet welke niet goed is aangebracht en waardoor het kan lekken door de voegen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen.