Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchebak en vloer voegen en kitten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchebak en vloer voegen en kitten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchebak en vloer voegen en kitten

Douchebak en vloer voegen en kitten

Ik heb last van vochtvlekken aan de buitenkant van de muur van mijn douche. De loodgieter geeft aan dat dit verholpen kan worden door de douchebak en vloer opnieuw te kitten. Ik zou graag weten hoeveel dit zou kosten om te laten doen.

Tegelwerk douchehoek aanhelen

De voegen in de douchehoek zijn gesleten. Tegels zijn goed en zijn 28 bij 20 cm. Het zijn er ongeveer 84. Tevens de vloer in de douchehoek aanhelen met vloertegels, daar de kwartronde douchebak wordt verwijderd. Daaronder liggen geen tegels. Wie kan mij helpen aan een stralende, veilige douchehoek?

Tegelwerk badwanden en stukje vloer

2 wanden van het bad betegelen. 1 korte kant en 1 lange kan. Stukje vloer rijtje tegels leggen, eerst egaliseren. Een vriend heeft het bad geplaatst en nu moeten 2 badwanden geplaatst en betegeld worden. De badwanden zijn aanwezig. Voorheen stond daar een douchebak. Deze is verwijderd. Over een stukje Rauwe betonnen /cementen vloer.... Randje vloertegels moet eerst geëgaliseerd en dan kleine rand met enkele voertegels betegeld worden en nodige kitten. Tegels zijn in overleg te leveren. Graag een vrijblijvende prijsopgave.

Deel van de badkamer en keuken betegelen

Ik heb een badkamer met een inloopdouche. De wanden in de badkamer zijn voorzien van Pandomo en de inloopdouche heeft een douchebak en tegelwerk. Er is vanuit de inloopdouche water gelekt en in contact gekomen met het Pandomo waardoor dat is beschadigd. Ik wil daarom diverse delen van de inloopdouche opnieuw laten betegelen. De oude tegels moeten er eerst af. Het gaat om ongeveer 3 wanden van 90 cm breed vanaf de douchebak tot het plafond. Ik wil ook de douchedeur vervangen voor een lichtere model (niet transparant maar "melk" kleur glas, zodat er licht kan binnenkomen). Aan de buitenzijde van de douchedeur wil ik een stukje muur van 10 tot 20 cm breed en van de vloer tot het plafond laten betegelen. Ik wil ook een oplossing voor de onderzijde/voorzijde van de douchebak. Verder wil ik in mijn keuken tegels laten plaatsen op de wand achter het aanrecht. Dat is een gestucte en geschilderde muur. Ik zal zelf nieuwe tegels kopen. Ik wil een vakman uitnodigen om de hele klus hier met mij te bespreken. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer opnieuw laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten betegelen. Voor de tegels, materialen en afvoeren van de tegels zorg ik zelf. Het gaat ongeveer 15 m2 wanden en vloer wat betegeld moet worden, best klein dus. De nieuwe tegels zijn 20 bij 40 cm voor op de wanden, de vloer tegels zijn iets groter. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel een kleine douchebak laten plaatsen (80 x 90 cm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchemuren en -vloer betegelen

Douchemuren en -vloer betegelen. De douchemuren is een kleine 5 m2. Kunt u de douchebak verwijderen, de vloer en muren aansmeren en daarna tegelen? De douchebak is 90 x 90 cm. De tegels schaf ik zelf aan. Het zullen waarschijnlijk 20 x 20 cm wandtegels worden. Op de vloer wil ik kleinere tegels, bijvoorbeeld 10 x 10 cm. Tenzij u anders adviseert.

Vloer en wand tegelen in badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van vloertegels op een met multiplex geëgaliseerde vloer. Op de foto's lijkt de vloer bij het raam niet geëgaliseerd: hier ligt inmiddels een douchebak. Ook moeten er wandtegels op de net gestuukte muren geplaatst te worden. De WC-stortbak is inmiddels afgetimmerd met multiplex. De muren bij het raam (rondom de douchebak) tot plafond te tegelen (ca. 2,5 meter hoog), rest tot 130 centimeter hoog). Het stukwerk moet nog ca. 1 week drogen, dus klus uit te voeren vanaf 5 december. Tegels zijn aanwezig (ruim voldoende). Lijm, hoekrandjes (wit) en overig materiaal aan te leveren door uitvoerder. Graag totaalprijs bieden. We horen graag van je!

Vloer en wand betegelen

Ik wil vloer en 1 wand opnieuw laten betegelen. Het gaat om een douche. Er zat een cabine met een douchebak, deze hebben we verwijderd. Nu willen we graag gelijkvloers laten aflopen. het gaat om 2.30 m2 vloer. De vloer zal eerste geëgaliseerd worden. Het gaat om tegels van 30 bij 60 cm. De tegels van de vloer willen we graag door laten trekken naar de wand (2.30 m2).

Badkamer tegelen

De badkamer is 2.36 bij 3.26 meter. Graag laten wij de wanden en de vloer opnieuw betegelen. Dit moet over de oude tegels heen. 1 wand zal een stroken mix gaan worden en 1 wand met witte tegels van 30 bij 60 cm of 20 bij 40 cm. Verder zit er een groot raam en zal er een grote lage douchebak geplaatst worden en een ligbad van 80 bij 180 cm. De rand van het bad dient te worden betegeld. In totaal gaat het om ongeveer 28 m2 tegelwerk.

Douche opknappen

Het betreft een renovatie aan de badkamer van 1.80 x 1.45 meter. De oude vloer tegels verwijderen en nieuwe tegels van 40 x 40 centimeter leggen. Oude douchecabine met douchebak verwijderen en inloopdouche plaatsen. De nieuwe tegels en inloopdouche zijn al aangeschaft.