Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche vloertje betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche vloertje betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche vloertje betegelen

Douche vloertje betegelen

Er staat water onder 1 of 2 tegels. Dit is al eerder gerepareerd, maar het probleem komt steeds weer terug. Het gaat om witte tegels van 22 x 22 cm. Het gaat om 25 tegels ongeveer. Ik woon op de 9e verdieping.

Tegelen van een vloertje

Ik zal graag de prijs opgave willen weten voor het tegelen van mijn douche vloer De meting van mijn douche is 2.25 x 2.50

Betegelde douchevloer repareren

De douchebak in de badkamer heeft een tegelvloer waar de oude tegelvloer nog onder zit. Deze oude tegelvloer is moeilijk te verwijderen; dit is namelijk één geheel geweest met de badkamer. Het douche gedeelte is hierover heen gelegd. De tegels laten los en er komt steeds water onder te liggen; dus de lijm doet z'n werk niet meer en lost op. Wat zijn de mogelijkheden? A) een nieuw douche vloertje; met de kans dat deze weer los laat; B) een soort beton vloertje of iets dergelijks aanleggen in de douche ruimte; C) jullie hebben een nog beter idee. Graag na donderdag bellen.

Voegen in de badkamer vervangen

Lekkage komt van de douche (na 1 keer douchen lekt er een half glas water). Nadat er een loodgieter na had gekeken kwam hij tot conclusie dat de kit lekte. Nu blijkt dit niet zo te zijn, dus ligt het waarschijnlijk aan de voegen? €425 armer en zit nog steeds met lekkage! Vloertje is 60cm bij 1. 40cm. Grote tegels!

Douche betegelen

Badkamer + inloopmuurtje. opp 2.8 l X 1,8b X 2,35h Indeling wc hangend/ douche wastafel. Plus vloertje storten. Oude tegels zijn gestript en vlak.

Ik heb een douche meubel bij de Praxis ...

Ik heb een douche meubel bij de Praxis gekocht en die wil ik erin laten zetten. En ik wil de douche laten betegelen. Ik kan zelf de oude tegels eruit halen en ook het meubel wat er nu in zit kan ik er zelf uithalen. Ik zou dan ook een nieuw vloertje met een afvoer goot willen hebben. Misschien ook een eventuele glazen nisdeur. Maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik hoor graag van u

Ik heb een huis gekocht waarvan de ...

Ik heb een huis gekocht waarvan de badkamervloer gelekt heeft in het verleden. Om er zeker van te zijn dat deze niet meer zal lekken (gebroken tegeltjes e.d.) wil ik er een nieuw vloertje in laten leggen door een vakman en een douchebak aansluiten. De vloer is niet geheel recht en moet misschien egaal gemaakt worden voor de nieuwe tegels en de douchebak. Er mag van mij over de oude tegels getegeld worden, daar is ook ruimte voor. Ik heb heb een voorkeur voor 30 cm. natuursteen tegels in terra kleur. Eventeel wil ik ook de wanden laten doen en een klein muurtje laten bouwen aan 1 zijde van de douche, in combinatie met een richel aan de andere zijde. Waardoor deze afsluitbaar wordt met een klein gordijn. Ik krijg alles voor de vloer vergoed van de notaris, de rest moet uit eigen zak.

Tegelen toilet & badkamer Toilet: ...

Tegelen toilet & badkamer Toilet: Tegelen vloer en achterwand met 60x60 tegels. totaal opp. ca. 5,7 m2 Plus plinten zagen uit tegels op overige wanden. Badkamer: storten vloertje, deels onder afschot voor de douche. Tegelen vloer met 60x60 tegels. Tegelen alle wanden, zijn tegelklaar. gedeelte tegels 60x60, gedeelte tegels 90x30 Totaal 35 m2 opp. (vloer + wanden) Betreft nieuwbouwapp op 2-de etage in Adam Osdorp, lift aanwezig, gratis parkeren voor de deur, makkelijk bereikbaar. Tegels reeds aanwezig.

De wanden van de badkamer zijn al ...

De wanden van de badkamer zijn al gestuct en er ligt een betonnen vloer in maar er moet nog een laag over heen. ivm met een douche drain die ook geplaatst moet worden. Hiervoor ook vloertje storten. Daarna betegelen wanden en vloer. vloer 1.20 bij 1.90m, hier tegels van 30x60. Muren ongeveer 8m2.

vloertje in de douche opnieuw betegelen.

vloertje in de douche opnieuw betegelen.