Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche(cabine) voegen en kitten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche(cabine) voegen en kitten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche(cabine) voegen en kitten

Douchecabine opnieuw voegen

De douche cabine in de badkamer dient opgevoegd te worden, inclusief opnieuw kitten van de douchebak. Dit omdat er vochtvorming in de muren zit. De douchecabine is ongeveer 4 m2.

Badkamer deels laten betegelen

Ik moet mijn badkamer vloer betegelen, heb alles al in huis qua tegels, lijm(speciale voor tegel op tegel), voegmiddel. Ook een klein stukje muur moet betegeld. De douche cabine is er al uit evenals het muurtje links van het bad. Het gaat om 9-10 m2.

Douche(cabine) voegen en kitten

Ik zou graag de douche cabine opnieuw willen laten voegen en kitten. Inclusief het verwijderen ervan. Alleen de douche cabine

Opnieuw voegen van de douche

Graag wik ik opnieuw in mijn Doche cabine de voegen vernieuwen. Afmeting is 90 bij 90 en 220 hoog . Oude voeg verwijderen en nieuw opnieuw voegen.

Voegwerk herstellen van de douchecabine en daarna kitten

Graag een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Voegwerk bij de tegels van de douche zijn op diverse plekken versleten afgebroken/slecht gevoegd waardoor lekkage is ontstaan. Er dient opnieuw gevoegd te worden. Het oude voegwerk verwijderen zonder beschadiging van de tegels. 2. Achter de afsluitkappen van de douche kraan moet ook opnieuw gekit worden. 3. Tot slot afkitten van de douche cabine. Oppervlakte: 2 wanden: 83 x 190 en 87 x 204 centimeter. Tegelafmeting: 30 x 45 centimeter en het gaat om 35 tegels.

Vloer en wand betegelen

Ik wil vloer en 1 wand opnieuw laten betegelen. Het gaat om een douche. Er zat een cabine met een douchebak, deze hebben we verwijderd. Nu willen we graag gelijkvloers laten aflopen. het gaat om 2.30 m2 vloer. De vloer zal eerste geëgaliseerd worden. Het gaat om tegels van 30 bij 60 cm. De tegels van de vloer willen we graag door laten trekken naar de wand (2.30 m2).

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Voegwerk en kitwerk in de badkamer vervangen

Betreft het vervangen van het voegwerk en kit van de badkamer uit 1999. Oude voegen moeten eerst verwijderd worden evenals het bestaande kitwerk. Oppervlakte bedraagt 4,5 m2 en het gaat om het tegelwerk in de douche cabine. De tegels zijn 25 bij 30 cm groot. Graag ontvang ik een offerte om dit te vervangen.

Douche betegelen

Situatieschets. In de douche zijn de tegels aan vervanging toe. Er zitten barsten in en het voegwerk is vergaan. Er staat een douchevloer op ongeveer 20 centimeter van de vloer daarop staat de cabine. Het kitwerk van de cabine op de douchevloer lekt omdat de wand achter de tegels (gips) door de lekkage is gaan uitzetten. Onderaan de douchecabine is een rij tegels weggehaald zodat de rand van de douchevloer er onder valt. De vloer van de badkamer is onder de douchevloer niet doorgetegeld. gewenste situatie. Douche opnieuw betegelen en 100 % waterdicht maken. Douchevloer vernieuwen/aanpassen. Tegels zijn aanwezig. Het totale oppervlak is 4.5 m2. Er mag ook gewerkt worden met wediplaat. We willen graag een douche zonder lekkage et cetera. Vast dank voor uw reactie. Afspraak voor bezichtiging is denk ik wenselijk. Ik ben 's middags het best bereikbaar.

Kalkaanslag van zwarte tegels reinigen

Ik wil mijn badkamer (tegel) vloer weer kalkvrij hebben. Met name in de douche cabine en iets er buiten zit hardnekkig kalkaanslag.