Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche opnieuw laten betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche opnieuw laten betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche opnieuw laten betegelen

Badkamer betegelen

Wij willen graag onze badkamer betegelen met grote tegels op de vloer en wanden en in de douche een deel met kleinere tegeltjes. Het gaat om een totaal oppervlak van zo'n 25 m2. Wij zouden de klus graag begin augustus gedaan willen hebben.

Douche opnieuw laten betegelen

20 tegels vervangen van 20x25 cm . Er zitten nu barsten in, waardoor er lekkage optreedt.

Gedeelte van de badkamer betegelen

Vloer van de badkamer betegelen en stukje van de wanden. een andere Tegel zetter is bezig geweest maar helaas door prive omstandigheden kan de klus niet afmaken. Wij zitten letterlijk en figuurlijk in een bouwval met twee kinderen.Moet met spoed gedaan worden. Wij hebben twee kinderen en kunnen geen gebruik maken van de douche en de wc.

Douche betegelen

Wij zoeken een tegelzetter om de douche opnieuw te betegelen en af te kitten na een lekkage. Tegels e.d. zijn nog niet gekocht. Zie bijgevoegde foto voor de staat van de douche. We weten niet zeker of er nog meer gesloopt moet worden dan nu het geval is. Graag advies en overleg, bezichtigen is aankomende week mogelijk. Uitvoering zou dan medio juni kunnen plaatsvinden.

Clubhuis kleedkamers met douchegelegenheid betegelen

Wij tennisvereniging te Nijmegen zijn voornemens om ons clubgebouw te renoveren. In het clubgebouw zijn twee aparte kleedkamers met douche gelegenheid aanwezig. Het bestaande tegelwerk willen we laten vernieuwen. Een grote scheidingswand 4 m. x 2.6 M. die nu is betegeld word gesloopt en op nieuw van speciale badkamerplaat voorzien waarop kan worden getegeld. Het overige bestaand tegelwerk in deze ruimtes moet waarschijnlijk ook opnieuw van tegels worden voorzien. Of hier over de bestaande tegels kan worden getegeld is afhankelijk van uw advies. Graag zouden wij van u een prijsindicatie willen ontvangen van de kosten voor het tegelen van deze ruimtes. Kunt u een M2 prijs aangeven voor alleen het tegelwerk zodat wij een begroting kunnen maken . Alvorens wij gaan starten met de verbouwing zouden wij graag met u ter plaatse de situatie te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tegels laten zetten en badkamer aansluiting

Ik wil graag alle aansluitingen in de badkamer (wc, douche, kranen) laten doen. De badkamer laten betegelen (houten vloeren in het huis) en graag wil ik een douch wand,muur. De badkamer is 2,48 bij bij 2,08 .

Nieuwbouw badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer van een nieuwbouw woning laten betegelen. Het gaat om om +-10 m2 vloer tegels en de wanden in de douche +-10 m2. De vloertegels zijn 80 x 80 en de wand tegels zijn 60 x 30 daarnaast moet de drain geplaatst worden. Betreft een gebrit clean line drain. We willen graag een nis ten grote van de maatregel in de douche ruimte. Belangrijk tussen week 9 en week 13 dient de werkzaamheden te worden uitgevoerd.

badkamers laten betegelen

Het gaat om twee badkamers, de taken per badkamer zijn: 2x badkamer met in de douche een afvoer die vervangen moet worden wegens lekkage 2 x badkamervloer uitbikken plus opnieuw tegelen, kitten plus 2 wandjes douchecel: wandtegels afbikken (stuk of 10 tegels per wand) opnieuw betegelen deels van die 2 wandjes een , dus 2 keer

Wand- en vloertegels in hal, wc en douche plaatsen

Wij zoeken een tegelzetter die eind november onze hal, WC en douche kan betegelen. Tegels en lijm zijn besteld en worden 3e week november geleverd. Douche en hal/wc zijn dan ook gereed om betegeld te worden. Werk moet uiterlijk 13 december uitgevoerd zijn. Gaat om 40 m2.

Badkamer douchevloer betegelen

Ik wil op korte termijn mijn douchevloer laten betegelen met tegels van 80 x 80 cm, zijn al aangeschaft. Tevens dient de douchedrain aangesloten te worden. De douche is 2,40 x 2,35 m. Er kan direct betegeld worden. De aansluiting voor de douchedrain is er en uitgehakt. Tegels heb ik, voegsel heb ik een deel van. Het moet echt recht liggen.