Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cementdekvloer en keramische tegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cementdekvloer en keramische tegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cementdekvloer en keramische tegels leggen

Cementdekvloer en keramische tegels leggen

In de achtertuin van onze tussenwoning keramische tegels leggen in een zandcementdekvloer. Er is reeds een betonnen ondergrond aanwezig die nog geegaliseerd moet worden. Het gaat om een oppervlakte van 5,30 meter x 4,00 meter en 4 cm dik.

Woning betegelen met keramische tegels

Aanstaande november wordt ons nieuwbouwhuis in Uithoorn opgeleverd waarin wij tegels willen laten leggen in de keuken (60 x 60 op 13,5 m2, grijs keramische tegel) en in de woonkamer en hal (150 x 25 op 57,5 m2, keramisch parket tegel). Lijm en voegen worden door de tegelleverancier meegeleverd. Het betreft de vloer op de begane grond, waar vloerverwarming aanwezig is, afgewerkt met een cementdekvloer. Wij zijn benieuwd naar een prijsopgave van het leggen van deze tegels.

Boven verdieping laten tegelen in visgraat

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om op de 1e verdieping in 3 kamers en gang een tegelvloer in visgraat te leggen. Graag zouden wij willen weten of jullie interesse hebben in deze klus en wat hier de geschatte kosten voor zouden zijn. Onze streven is om de 1e week van december de vloer erin te hebben zitten i.v.m. deadline verhuizing. De tegels zijn reeds aanwezig en zijn 15x60cm keramische houtlook tegels. Afmetingen ruimtes: Kamer1 : 475x273 (~13m2) (enkel rechte muren) Kamer 2: 373x226 (~8,5m2) (Kleine koof in de hoek) Kamer 3: 307x283 (~8,7m2) (enkel rechte muren) Gang: 225 x 90 + 90x30 (~2,3m2) (L-vormig) De ondergrond is in alle kamers een cementdekvloer. Bij tevredenheid is er mogelijkheid tot het leggen van een 60x30 halfsteens verband vloer op de begane grond en eenzelfde visgraatvloer op de zolder Ik hoor graag of jullie interesse hebben en mochten er nog vragen zijn of behoefte om een keer langs te komen om te kijken dan hoor ik het graag.

Keramische tegels leggen in huiskamer

Circa 24 m2 keramische tegels (30 x 1.20 meter) leggen in voorkamer. Er gaat 1 schuine hoek vanaf in verband met een open haard. Oude vloerbedekking wordt door ons verwijderd. Eronder ligt een cementdekvloer.

Begane grond van nieuwbouwwoning tegelen

Het betegelen van de gehele begane grond (circa 60 m2) met 60 x 60 cm keramische tegels. Er is vloerverwarming aanwezig. Op de cementdekvloer. Uitvoering binnen nu en een maand, bij voorkeur. Als "Pietje Precies" is absolute vakmanschap/precisie iets waar ik geen concessie over wil doen.

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning

Begin januari 2018 zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd en wij zoeken een tegelzetter voor het leggen van 90 m² tegels binnen en 40 m² buiten. Binnen willen we tussen half januari en begin februari laten uitvoeren, buiten kan afhankelijk van het weer ook later. Het gaat om de volgende klus: -Eventueel deels egaliseren van de vloer, die wordt uitgevoerd als een geïsoleerde ribcasettevloer (Rcwaarde >=3,5 m2K/W). De vloeren worden afgewerkt met een cementdekvloer van circa 6 cm dik. Graag horen we hoeveel mm u eventueel kunt overbruggen met tegelen. Daarnaast hebben we vloerverwarming die tijdens de bouw in de vloeren wordt aangebracht. -Vanuit de bouw komt de keramische houttegel Pamesa Kingswood Musgo 85x22 cm in de badkamer op de begane grond. Deze willen we doorleggen in de slaapkamer begane grond en woonkamer en keuken. In totaal +/-73 m². -In de entree, toilet en bergruimte willen we de VT Wonen Hormigon Floret Antracite Decor 60x60 cm tegel. Dit gaat om in totaal 10 m². Hierin is nog geen rekening gehouden met snijverlies. -In de keuken komt een hexagon glasmozaïek tegel op de wand tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes, maximaal 3 m². -Daarnaast zouden we heel graag de Pamesa Kingswood Musgo buiten willen doortrekken. De ondergrond gaan we zelf (laten) afgraven en ophogen tot de juiste hoogte, maar moet nog worden voorzien van een vochtdoorlatende egalisatielaag. Dit gaat om in totaal 45 m². Het buitentegelwerk hoeft niet tegelijk met het binnen tegelwerk worden uitgevoerd. In de bijlage foto’s van de tegels. We kunnen ook de bouwtekening mailen. Indien u interesse heeft in dit project ontvangen we graag een offerte voor het legwerk. De tegels kunnen we zelf inkopen, mocht u hier ook een prijs voor willen offreren dan graag de offerte opsplitsen in tegels en het legwerk. Lijmen en voegmiddelen graag ook leveren.

Vloertegels lijmen op een cementdekvloer

Ik zoek een vakkundige tegelzetter die keramische (gerectificeerde) tegels (60 x 60) kan leggen op de gehele begane grond van een nieuwbouwwoning in Nuenen-West. Het gaat om 54 m2 tegels die verlijmd moeten worden op een vlakke cementdekvloer met daarin vloerverwarming. Bij de voor- en achterdeur moet een uitsparing gerealiseerd worden voor een droogloopmat met aluminium profiel. Tegen de muren worden door opdrachtgever MDF-plinten geplaatst. Afval moet worden afgevoerd. De oplevering van de woning wordt verwacht eind november 2015. Start werkzaamheden in overleg z.s.m. na oplevering en na muurafwerking. Er is een plattegrond beschikbaar. Graag ontvang ik informatie over ervaring en/of referentieprojecten. Uw geoffreerde prijs graag "all-in": materiaalkosten, voorrijkosten, schoonmaakkosten, btw, etc. Geen verborgen kosten achteraf.

Verwijderen van de lijmlaag van de ...

Verwijderen van de lijmlaag van de cementdekvloer en op gelijke hoogte brengen; Keramische tegelvloer leggen; Het gaat om ongeveer 50m2.

Medio oktober krijgen wij de sleutel van ...

Medio oktober krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouwappartement. De vloer wordt opgeleverd met cementdekvloer met daarin vloerverwarming (geen andere verwarming in huis). In de gehele woning met uitzondering van het sanitair willen wij hier tegels laten leggen. Het gaat om ongeveer 74 m² en 91 m plinten. De tegels zijn 60x60 gecalibreerde keramische tegels en besteld bij St. Pieter in Tilburg. Ook tegellijm en voegsel zijn meebesteld. Graag ontvangen wij hierover telefonisch of per e-mail een offerte ontvangen. Omdat wij nu nog niet precies weten wanneer de oplevering is (dit horen wij 6 weken vantevoren), horen we ook graag van u in hoeverre dat de werkzaamheden flexibel in te plannen zijn. Voor vragen kunt u altijd bellen Alvast bedankt.