Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bijkeukenvloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bijkeukenvloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bijkeukenvloer betegelen

Bijkeukenvloer betegelen

Graag willen wij onze bijkeukens tegelen met Portugese tegels 25x25 cm. Er liggen nu al tegels in de bijkeuken die er eerst uit moeten of misschien kunnen de tegels erop gelegd worden ba egaliseren. De bijkeuken is ongeveer 2. 50 bij 3. 00 mtr. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten en een vrijblijvend advies. Met

Toilet en bijkeukenvloer betegelen

Ruim 11 vierkante meter vloeroppervlak betegelen met 60x60cm tegels. De tegels zijn besteld en worden half tot eind januari geleverd. Gaat om de toilet- en de bijkeukenvloer.

Betegelen van badkamervloer en wanden, ...

Betegelen van badkamervloer en wanden, betegelen van muurtje in badkamer met mozaïktegels. Betegelen van gangvloer en bijkeukenvloer. Nog niet zeker welk type tegel op de vloer en tegen de wand komt. waarschijnlijk in badkamer vloertegels van 60x60 en wandtegels van 30x60.