Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonlook tegels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonlook tegels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonlook tegels plaatsen

Begane grond woning betegelen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het betegelen van de begane grond inclusief tegels en toebehoren. Het oppervlak is ongeveer 50 m2 en ik wil 60 x 60 betonlook tegels. Deze moeten met minimale voeg gelegd worden.

Betonlook tegels plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een tegelvloer op de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 48 m2. Ik zou graag betonlook tegels XXL laten leveren en plaatsen. De bouw van mijn nieuwbouwwoning is nog niet begonnen.

Tegels zetten in de badkamer

Tegelzetten in badkamer van circa 4 m2. Betonlook (30x60) op muur. Houtlook (15 x 85) op vloer. Vloer in visgraatmotief. Tegels zijn reeds aanwezig. Uit te voeren bij voorkeur tweede helft oktober.

Leefkeuken betegelen

We willen graag onze nieuwe leefkeuken en aangrenzend halletje en trappenhuis laten betegelen in een betonlook tegel (60 x 60 cm). In de leefkeuken hebben we een zithoek van circa 4,5 m2 die we met een houtlook tegel (100 x 25) willen afwerken. Beide soorten tegels zijn al besteld en worden over 2 weken geleverd. Met een zo klein mogelijke voeg tegelen (zilvergrijs voegen). De vloer is al geëgaliseerd. Er is een nieuwe vloerverwarming onder geïnstalleerd. Onder kookschiereiland en kastenwand komen geen tegels (zie bijlage). De tegels komen op de groen omlijnde delen. Totaal 25 m2.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil de badkamer laten betegelen. De afmetingen van de badkamer zijn 3 x 1.4 meter en de hoogte is 2.4 meter. Het gaat om houten skeletbouw. Alles is nieuw aangebracht: gipswanden en een 36 mm dikke houten vloer met onderlaag underlayment bovenlaag van Linoplay. We hebben Sphinx vloertegels van 60 x 60 cm en Sphinx wandtegels van 30 x 60 cm. Ik denk dat het om cementtegels gaat. Het zijn gladde tegels met een betonlook.

Tegelvloeren aanbrengen

Begaande grond willen we tegels in Romeinse steil dus in diverse maten beige tegels. In totaal is het op de begane grond 50 m2. Op de 1e en 2e etage samen 65 m2 egalinevloer in betonlook. Alle verdiepingen hebben vloerverwarming en koeling middels aardwarmte. Oplevering van het huis is tweede kwartaal 2017. De materialen moeten nog aangeschaft worden.

Tegels in de keuken en badkamer leggen

Ik zoek voor de keuken en badkamer een goede tegelzetter. Voor de keuken gaat het om ongeveer 15 m2 en daar heb ik van ecostone granito tegels 40 x 40 cm in gedachten. Binnenkant zwart/wit gespikkeld en rondom zwarte rand (jaren '30 stijl). Van belang is dat tegelzetter ervaring heeft met het leggen van die tegels. Voor de badkamer is het eenvoudiger. Houtlook tegels voor de vloer (6 m2) van 120 x 30 cm. En betonlook wandtegels (10 m2) van 30 x 60 cm. Keuken wordt 2 november geplaatst, dus daar graag op korte termijn. Badkamer maakt niet uit, kan later. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Tegelvloer aanbrengen in kelder

Ik wil graag de kelder van mijn nieuwbouwwoning laten betegelen, bij voorkeur met kitrand. Het gaat om 16 m2. De tegels zullen standaard tegels worden van ongeveer 30 x 30 cm, kleur antraciet of betonlook. Indien deze door de tegelzetter kunnen worden geleverd, ontvang ik daarvan ook graag separaat een prijsopgave van.

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken, bijkeuken en hal laten betegelen (85 m2). Gewenste kleur: betonlook. Afmeting: 60 bij 60. De vloertegels dienen in de cement gelegd te worden. De tegels zijn nog niet aangeschaft, maar dit doen wij wel zelf. Er ligt nu een pvc vloer maar deze wordt zelf verwijderd tot aan het beton.

Vloer betegelen op de begane grond

Ons huis wordt in zijn geheel gerenoveerd. Nadat er een vloerverwarming over de gehele begane grond (130m2) is aangelegd moet dit betegeld worden met betonlook tegels van 50x50 cm. Start rond 22 juni.