Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegeling badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegeling badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegeling badkamer

Toilet en badkamer betegelen

Ik wil graag het toilet laten betegelen. Het gaat om ongeveer 6 m2. In mei volgt de badkamer van ongeveer 20-25 m2 aan betegeling.

Tegels badkamer plaatsen

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen, het gaat om de vloer en de wanden. Bestaande tegels sloop ik er zelf af en alle leidingen zijn al verplaatst en alles is gestuct. Afmeting 2,10 m x 1,70 m x 2,40 m (l x b x h). Er komt ook nog een nieuw gipsblokken muurtje in van 35 cm breed en ongeveer 2 meter hoog, deze moet ook betegeld worden inclusief hoekprofielen. Vloertegels sloop ik er ook zelf uit, vloer is weer glad getrokken voor de nieuwe betegeling. Qua tegels komen er grote tegels op de vloer (60 x 60 cm) en voor 3/4 van de badkamer 30 x 60 cm op de muur (liggend) en de andere helft wildverband qua hoogte (ik dacht 5 cm, 10 cm en 15 cm). 1 februari worden de leidingen verlegd en 3 februari gestuct dus het werk hoeft pas vanaf 4 februari uitgevoerd te worden.

Betegeling badkamer

De badkamer is ongeveer 4 m2 groot. De tegels tegen de wanden moeten worden verwijderd en daarna gestuukt. Vervolgens mogen er nieuwe tegels tegen de wand geplaatst worden en zal het toilet en de wastafel vervangen moeten worden.

Badkamer- en toiletvloer betegelen

Ik wil de badkamer en het toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 3 bij 4 meter en het toilet ongeveer 1 bij 1 meter. Bij beide moet de sierrand in de muur betegeling vervangen. Je moet dus een tegelsnijder hebben. Wij hebben de tegels. De rest voegsel gereedschap et cetera graag zelf zorg voor dragen.

Woonkamer en sanitaire ruimten van nieuwbouwhuis tegelen

Ik wil in mijn nieuwbouwhuis tegels laten leggen in de woonkamer (60 m2, 265 x 1800) op een vlakke cementdekvloer. Op de slaapkamers totaal 45 m2 (200 x 1200) op een vlakke cement dekvloer. Tevens op beide etages de wc vloer te betegelen en het inbouw reservoir. Vervolgend de complete badkamer (300 x 200). Graag zou ik uw mail adres ontvangen, zodat ik de tekeningen kan doorsturen van kamers en de aan te brengen betegeling.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag een indicatie wat het zou kosten om de badkamer te laten betegelen. Volgens mijn gegevens kunnen de oude tegels blijven zitten en kan er gewoon overheen betegeld worden. De betegeling van de wanden zal dan ongeveer tot 2 meter hoogte moeten. Ook de vloer graag. De badkamer is 3 meter breed bij 5 meter lang. Er zitten twee deuren in de badkamer. Graag wil ik weten wat het gaat

Betegeling van badkamer

Ik wil in mijn nieuwe woning een deel van de badkamer opnieuw betegelen en de wasbak vervangen. Het gaat om 1 wand van ongeveer 100 x 270 cm waar de oude tegels vanaf en nieuwe tegels tegenaan moeten. Daar moest ook de wasbak vervangen worden. Verder moeten in de douchecabine de tegels vervangen worden. Ik heb nog geen materialen, maar zal die op tijd aanleveren. Wij krijgen op 30 augustus de sleutel. Het liefst laten wij de klus direct starten. Ik voeg hierbij een paar foto's en een plattegrond van de huidige situatie.

Douchecel opnieuw betegelen

In de hoek van een badkamer komt een douchecabine en willen we andere betegeling. We proberen zelf de tegels weg te halen. De grond moet nog gelijk gemaakt worden. De oppervlakte van de grond is rond de 1.5 m2 om de douchebak heen. De wand is 220 x 225 centimeter en dient opnieuw betegeld te worden. De nieuwe douchebak, douchecabine en de de tegels schaffen wij zelf aan. Ook willen wij graag een ventilatie naar buiten laten aanleggen. Dit zal door de muur heen moeten gebeuren want er is geen raam in de ruimte aanwezig.

Badkamer van betegeling voorzien

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten betegelen van de badkamer, het gaat hierbij om ongeveer 20 m2. De tegels heb ik al, deze zijn 30 bij 60 centimeter groot.

Kleine badkamer betegelen

Ik wil nieuwe betegeling in de badkamer. Een badkamer van 2,0 bij 2,1 meter. De vloer en de wanden tot 1.20 meter hoogte betegelen. Het deel erboven witten of stuken. De tegels zijn in overleg te leveren.