Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegelen rondom nieuw geplaatst badkamerraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegelen rondom nieuw geplaatst badkamerraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegelen rondom nieuw geplaatst badkamerraam

Plateau van openhaard betegelen over oude tegels

Ik wil graag nieuwe tegels laten plaatsen op het plateau rondom de open haard. Aan de zijkant is er nu een metalen rand aanwezig, hier zou ik ook graag tegels tegen aan willen laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Badkamer betegelen

Badkamervloer en rondom de badkuip betegelen en wc beneden de vloer betegelen en dat is bij elkaar ongeveer 20 vierkante meter. Inclusief het verwijderen van de oude vloer, eventueel met afvoeren van materialen (ligt aan de meerprijs). Ik haal zelf de nieuwe materialen.

Betegelen rondom nieuw geplaatst badkamerraam

We hebben in de badkamer een een nieuw raampje laten plaatsen, waarbij er een raam-opening gemaakt is. De binnenkant moet nu aangepast worden met (nieuwe) tegels en afgewerkt.

Met gipsplaten afgewerkte douchecabine betegelen

Betegelen douchecabine Cabine rondom afgewerkt met vochtbestendige gipsplaten (groen) als ondergrond voor tegelwerk Totaal te betegelen 4m2 Tegels 6m2 aanwezig Formaat tegel 19. 5x14.5. Tegelwerk normaal verband Rondom entreedeur cabine aansluiten in alu profiel. Profiel (nog) niet aanwezig.

Badkamer en 3 toiletruimtes tegelen

Wij willen u vragen of u in de periode 10 - 30 april onze badkamer en 3 toiletten in Rotterdam kan betegelen? De toiletten worden in de week van 3 april gestuukt dus deze kunnen pas vanaf 17 april worden betegeld maar de badkamer is al gestuukt en kan vanaf 10 - 30 april worden betegeld. Het gaat om het volgende: De badkamer beslaat circa 30 m2 en moeten worden betegeld met tegels van 30 x 60 cm (van vloer tot plafond en rondom het bad) en liggend verwerkt; we willen hierbij graag een minimale voeg hebben. En inclusief plaatsen aluminium hoekstrip om een hoek en op de hoek van het bad. De wc's (3 ruimtes, totaal circa 12 m2) moeten worden betegeld met tegels van 10 x 10 cm tot op een hoogte van circa 1.15 meter. De tegels zullen al aanwezig zijn, overig benodigd materiaal niet.

Douchevloer uitbreken en opnieuw tegelen

Het betreft het douchegedeelte van de badkamer wat ik opnieuw wil laten betegelen. De vloer is ongeveer 1 m2, 27 tegels van 20 x 20 cm. De wand rondom dient ook opnieuw betegeld te worden. Dit is een kleine 5 m2, 200 tegels van 15 x 15 cm. Het oude tegelwerk, op de vloer dubbel, dient verwijderd en afgevoerd te worden en de nieuwe tegels geplaatst.

Balkon opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om mijn balkon opnieuw te betegelen. Het balkon is bij oplevering(2010) betegeld. De onderlaag bestaat uit bituum, waarop door de aannemer toetertijd een onderlaag is aangebracht. Deze onderlaag bestaat uit een oranje blokjesvormige mat, waarop een egalisatie laag is aangebracht. De rand rondom is aangesmeerd met een speciaal groen kleurig hechtingsmateriaal. Daarna is het balkon betegeld met dezelfde plavuizen als binnenshuis. (Vorstvrij) Helaas heb ik geen tegels meer extra in mijn bezit, en het bedrijf waar ze destijds gekocht zijn, is helaas failliet. Het betreft het merk Ragno, leisteen zwarte tegels. 30x60 cm. Er is een soort witte lijm laag, vermoedelijk door de voegen naar boven gekomen, waardoor de tegels een witte laag hebben gekregen. Er komt vermoedelijk ook vocht door de voegen naar boven. Dit probleem doet zich niet voor op de randen. Direct op beton betegeld, geen bitumen onderlaag. Kunt u mij een vrijblijvende offerte sturen voor het renoveren van dit balkon? Met en zonder soortgelijke tegels? Indien u foto's wenst van de situatie, kan ik u deze toesturen. Alvast bedankt.

Bedrijfsruimte betegelen

Het gaat om het tegelen van een bedrijfsruimte van ongeveer 50 m2 waar ook een waterafvoer (put of 2 putten in de vloer) gelegd moet worden. De vloer is een betonnen vloer. Het is voor een brouwerij dus de vloer moet gespoeld kunnen worden. Rondom ook een plint tegen de wanden zetten. De tegels moeten anti-slip tegels zijn, verder niet al te bijzonder. De werkzaamheden moeten uiterlijk 1 juli zijn afgerond.

Keukenwand tegelen

Ik wil in mijn keuken de wanden tussen het keukenblad en de keukenkastjes en rondom de afzuigkap laten betegelen. Ik heb hiervoor al tegels gezien bij Karwei, model Nature Stone, mat, 30 x 30 cm, kleur beige. Het artikelnummer is 0504.004004. Het gaat in totaal om 5 tot 6 m². Ik wil alles laten voegen met de kleur jasmijn. De ondergrond voor het tegelwerk is stucwerk. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Betegelen badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van mijn badkamer. Vloeroppervlakte is ongeveer 6 m2. Er moet betegeld worden rondom het bad, in de douchecel en de muren in de badkamer. Totaal ongeveer 14 m2. Wij leveren zelf de tegels en lijsten. U kunt langskomen om de ruimte te bekijken.