Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegelen van marmeren vloer en wanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegelen van marmeren vloer en wanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegelen van marmeren vloer en wanden

Betegelen van marmeren vloer en wanden

Ik wil graag mijn eetkamer met marmer betegelen en ook een deel van de muur. Grond oppervlakte is ongeveer 16 vierkante meter. 3 muren met 1.5 meter van de grond ook betegelen. Let op het is een houten ondergrond.

Badkamer betegelen

Ik wil de wanden en vloer in onze badkamer graag opnieuw laten betegelen, over de oude tegels heen. Ik koop daarvoor marmeren tegels van 20 x 20 cm en mozaïek strips van 15 cm hoog. Het gaat om een vloer van 3,5 m² en wanden van 12,5 en van 6,5 m². Ik zal zelf de tegels kopen. Ik hoor graag wat de kosten voor de arbeid zijn.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Keukenwand met marmer mozaïek tegelen

Keukenwand circa 4-5 m2 betegelen met marmeren mozaïek (matjes). De matjes heb ik, de lijm en voegsel dient u mee te nemen. De wand is gestuct.

Marmeren vloer in de WC leggen

WC vloer betegelen (1 meter x 0.90 meter) met stroken van marmer, zodat dit 1 geheel wordt met de bestaande vloer die in de gang ligt. In de gang moet 1 korte tegel vervangen worden door een langere zodat deze mooi doorloopt in de WC. De stroken marmer hebben wij in ons bezit. De huidige drempel komt te vervallen. De vakman zorgt voor de juiste lijm en dat de vloer mooi waterpas gelegd wordt. De opdrachtgever woont in Houten.

Betegelen van de keuken

Ik wil graag mijn keuken laten betegelen (2 m2) De tegels zijn reeds aangeschaft. Er is sprake van een gestucte muur. Graag overleg over de kleur van de voegen (moet passen bij de tegels) Het betreft marmeren tegels waarover ik ook een beschermlaag wil laten aanbrengen. Daarnaast is het verzoek om drie schilderijen (waarvan één hele zware die met bouten zal moeten worden opgehangen), een klok en een spiegel op te hangen.

Keukenvloer betegelen met marmer

Bestaande marmeren keukenvloer dient opnieuw te worden gelegd, 20 m2. De afmetingen van de tegels zijn 60x30, 30x30 en 40x30. De tegels dienen in trascement te worden gelegd. Ondergrond: isoplaten met vloerverwarming, met 8 cm. totale vloerdikte. Er hoeven geen plinten te worden geplaatst. Trascement zal voor gezorgd worden.

Doucheruimte betegelen

We willen de wanden en de vloer van de badkamer laten betegelen. We verwijderen de vloertegels zelf en willen graag advies of de wandtegels er ook af moeten of dat er overheen kan worden betegeld. Op de wanden zitten nu marmeren tegels. De nieuwe tegels schaffen wij zelf aan. Afmetingen: vloer 115 cm x 134 cm / achterwand 115 cm x 233 cm / zijwanden 134 cm x 233 cm (2x) en dan nog een klein stukje aan de kant waar de deur zit. Een strook van 9 cm x 233 cm, een strook van 14 cm x 233 cm en nog een strook boven de deur van 20 cm x 115 cm.

Badkamer betegelen met Bianca Carrara

Badkamer laten betegelen met marmeren tegels van het merk Bianca Carrara. Het betreft een kleine badkamer waarbij alleen de wanden, circa 9,5 m2, betegeld moeten worden. Marmeren tegels (Bianca Carrara) graag in wild verband aanbrengen met marmeren sierband op 120 cm hoog en voegen van circa 3 mm. Graag ook een waterdicht doek (KERDI Schlueter) achter de tegels plaatsen, alleen in douchehoek. De tegels zijn reeds gekocht.

Vloer toilet betegelen 1,2m2

De vloer van ons toilet moet betegeld worden.circa 1,2 m2. Met spoed. Er is meer werk. Over bestaande tegels heen tegelen, nu marmeren tegels. Tegels dacht ik 30x60. Er komt waarschijnlijk meer werk.