Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegelen van een inpandige garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegelen van een inpandige garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegelen van een inpandige garage

Betegelen van een inpandige garage

Betegelen van een inpandige garage die gebruikt wordt als berging (komt geen auto in). Het gaat om circa 32 vierkante meter, het betreft een cementen dekvloer in redelijke staat, maar hier even langskomen voor het checken. Afmeting tegels bij voorkeur 30 x 30 cm maar dat is bespreekbaar en antislip tegels.

Berging betegelen

Ik wil graag de inpandige berging aan een zijde laten betegelen om er een bijkeuken/douche van te maken. Heb zelf al een witte standaardtegel en voegsel gekocht. Ee hoeven geen tegels verwijderd en afgevoerd te worden. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Garagevloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een inpandige garage van 16 m² waar nog een gestorte betonvloer vanaf de bouw in ligt. Wij willen die vloer graag laten egaliseren en daarna laten betegelen met vloertegels van 30 x 30 of 40 x 40 cm. We willen de klus in oktober laten uitvoeren. De aanschaf van de tegels willen we graag in overleg. We ontvangen graag een prijsopgave.

Balkon betegelen

Het betegelen van een bijna inpandige balkonvloer van 11 m2 met tegel VT oxido brons afgewerkt met twee sierstrips van rvs op betonnen vloer. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Vloertegels laten leggen

Wij hebben een inpandige garage die in twee is verdeeld. Een ruimte is de bijkeuken geworden van 2x3,3m en de andere ruimte is leeg en is 4x3,3m. We willen beide ruimtes graag betegelen met 60x30 tegels. Deze tegels heb ik reeds aangeschaft. In de bijkeuken liggen al vierkante tegels van 30x30 die eruit moeten. In de andere ruimte ligt niks (betonnenvloer), maar hier zit een luik bij de deur die toegang geeft tot de kruipruimte. Hier moet dus een inloopmat o.i.d. komen.

Vloertegels lijmen inclusief luik

In een inpandige berging van 4.10 x 1.80 meter vloertegels leggen en het luik van 60x80cm van de kruipruimte ook betegelen. Inclusief levering van hoekomranding rond en op het luik. Tussen de tegels op het luik komt een ring om het luik open te doen, rekening mee houden. Tegels zijn 60x60cm en 5mm dik. De tegels zijn aanwezig. Tevens een hardsteen dorpeltje te leveren van ongeveer 90x0.07x0.04m.

Maken van een badkamer wat nu nog een ...

Maken van een badkamer wat nu nog een inpandige berging is. Dus een totaal project badkamer (buiten muur eerst aan binnenzijde isoleren en dan met grote durox blokken binnenmuren metselen, nieuwe afvoer leggen voor inloopdouche en wastafels, electriciteit bij wastafel, leidingen warm en koud water etc leggen, vloer storten waarin vloerverwarming dient te komen, betegelen wanden en vloer, plafond met inbouwspots maken in gips plafond wat gestuct dient te worden, electrische afzuiging (met condensvoeler) naar buiten maken). Alle benodigdheden voor de badkamer zullen aanwezig zijn.