Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegelen van badkamer WC en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegelen van badkamer WC en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegelen van badkamer WC en keuken

Badkamer en WC betegelen

Badkamer 16m2 wandtegels , 3m2 vloertegels . De wand waar douchekop komt wordt in het midden 1 strook decortegel 30x30 aangebracht . Douchekop komt 1 wand om , dus er moeten 2 leidingen verlengd worden. In de vloer dient ook een drain van 78 cm verwerkt te worden . De wc 5. 2 m2 wandtegel , 1. 3 m2 vloertegel . Wandcloset plaatsen . Leiding + fonteintje plaatsen . Tot ongeveer 1. 40m hoog betegelen , de rest 1. 10m omhoog sierpleister. Het sanitair in de badkamer plaats ikzelf . Graag de prijs voor het sloopwerk ,wand en vloer apart vermelden , kan zijn dat ik dit zelf doe . Het liefst zo snel mogelijk uit te voeren .

Badkamer betegelen

In verband met afzeggen door de tegelzetter ben ik op heel korte termijn op zoek naar een nieuwe tegelzetter. Deze was gepland voor week 44. Het gaat om een badkamervloer van ongeveer 7 m² en wanden van ongeveer 35 m². Er zijn tegels ingekocht van 30 x 60 cm. De lijm dient de tegelzetter mee te brengen. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Badkamer en WC betegelen

Ik wil graag 2 badkamers en 2 wc laten betegelen. De vloer en wanden moeten worden betegeld en gevoegd. De wc's zijn 1,2 m2 en moeten tot 1,50 meter hoog aan drie kanten van de muur betegeld worden. Van het ene toilet moeten ook de oude tegels eruitgehaald worden. Van de badkamers moet alles betegeld worden. Deze is 1,20 bij 2 meter en er zit een deur van 90 cm in. Het plafond is 2,30 meter hoog.

Toilet, badkamer en berging betegelen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 1991 en heb inmiddels de sleutel. Ik wil daar de wanden en vloer van de badkamer en toiletruimte en de vloer van de bering laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Het gaat om in totaal ongeveer 50 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik verblijf momenteel in het buitenland. Voor vragen kunt u op het mobiele nummer een familielid bellen dat mijn zaken waarneemt.

Badkamer en toiletruimte tegelen

Ik wil graag de badkamer en het toilet betegelen. Het toilet is 116 x 105 x 240 cm met een nis voor een hangtoilet en de badkamer is 190 x 105 x 240 cm. Er is al een renovatie putje bij de douche aanwezig.

Badkamer tegelen

Ik wil mijn volledige badkamer laten betegelen door een vakman. Dus de wanden moeten tot aan het plafond worden betegeld. De badkamer is 1,05 x 2,07 x 2,36 meter.

Gehele badkamer en toiletruimte tegelen

Ik wil een offerte ontvangen voor het betegelen van mijn badkamer van 280 x 200 cm en toiletruimte van 100 x 100 cm.

Betegelen van badkamer, WC en keuken

Ik wil de badkamer, wc en de keuken laten betegelen. Het gaat om ongeveer 37 m2 in totaal. De tegels wil ik in overleg regelen.

Badkamer betegelen

We zijn onze badkamer van 235 x 285 cm aan het verbouwen. Ik kan veel werkzaamheden zelf verzorgen maar wil het tegelwerk aan de vakman overlaten. Ik bestel wandtegels van 60 x 30 cm die in wildverband geplaatst moeten worden en vloertegels van 60 x 60 cm. De wanden zijn 240 cm hoog. Er meoten ook 2 muurtjes worden gemaakt waar een glazen douchedeur van 60 cm tussen geplaatst moet worden. Ook moet er een douchegoot onder de douchedeur in de vloer worden geplaatst. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Badkamer en WC betegelen

Wij willen in onze vakantiewoning de badkamer en toiletruimte laten betegelen. De badkamer is 2 x 2 meter en de toiletruimte 1 x 1,3 meter groot. We kopen vloertegels van 40 x 40 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.