Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Benedenverdieping plavuizen eruit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: benedenverdieping plavuizen eruit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: benedenverdieping plavuizen eruit

Plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping

Ik wil rond 25 mei plavuizen laten leggen op de gehele benedenverdieping. Keuken, woonkamer, toilet en gangkast. Plavuizen zijn reeds in huis. Voor opgegeven datum zorg ik ervoor dat de vakman direct aan de slag kan. Er hoeft geen voorwerk te worden gedaan, zoals slopen van oude vloer.

Benedenverdieping plavuizen eruit

In de benedenverdieping liggen plavuizen die wij eruit willen en dan nieuwe plavuizen erin laten leggen. Indien mogelijk vloerverwarming. Het gaat om 55 m2.

Benedenverdieping vloer woning tegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn woning kan voorzien van nieuwe tegels. Het betreft de woonkamer, keuken, hal, berging en toilet. Stenen zijn al besteld, betreft natuurstenen tegels 40 bij 70 tot 120 (Carbon Gold). Wildverband. Momenteel liggen er al 2 tegellagen met daaronder vloerverwarming, ik denk dat het beste is de bovenste tegellaag te verwijderen, maar sta daarin open voor advies. De huidige plinten (10 cm hoog, plavuizen) moeten sowieso eerst verwijderd worden. Het gaat om 100 m2.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Plavuizen verwijderen uit huiskamer en hal

Wij willen 73 m2 plavuizen, 40 x 40 cm, laten verwijderen uit de huiskamer en hal. Hoekhuis, benedenverdieping. Container kan worden geplaatst. Na verwijdering egaliseren. Dient ongeveer eind juli 2017 te worden uitgevoerd.

Benedenverdieping tegelen

Ik wil graag de benedenverdieping laten betegelen met plavuizen van 40 x 40 of 60 x 60 cm. Het gaat om 72 m2 doorlopend en 6 m2 apart. Vloer is voorzien van vloerverwarming. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Vloertegels leggen en vloer egaliseren

Graag vloer egaliseren en plavuizen leggen benedenverdieping. Oude grenen vloer verwijderen we zelf. Hieronder ligt deels kurk en plavuizen. Advies verwijderen ?

Voegen in tegelwerk herstellen

Graag zouden wij de voegen van onze benedenverdieping willen vernieuwen, er zijn nu allemaal kleine stukjes uit en zie goed verschil met lichte en donkere plekjes. Ik wil graag weten of dit mogelijk is dit mogelijk en wat zouden daar de kosten van zijn?. De plavuizen zijn nog prima, deze moeten ook blijven zitten. Het gaat om woonkamer, keuken, gang en toilet. In totaal is dat ongeveer 11 x 5 meter. De tegels die er liggen hebben verschillende maten van (15 bij 15 tot 40 bij 40).

Plavuizen leggen op de benedenverdieping

Wij willen graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen met plavuizen. Het betreft totaal ca. 36 m2. Onze voorkeur gaat uit naar tegels van 30 x 60 cm. Wij zouden graag willen weten wat de prijs is voor het leggen van de vloer, incl. Lijm etc, excl. Tegels. En hoeveel tijd er voor nodig is. Onze woning is uit 2011, betonvloeren.

Vloertegels benedenverdieping met vloerverwarming, 47m2

Het leggen van een plavuizen vloer in een nieuwbouwwoning met vloerverwarmig 47m². In nieuwbouwwoning Het is een zand-cement vloer, niet zeker of het helemaal vlak is. Tegels van 30x60cm. We zijn er nog mee bezig, we gaan ze bij Praxis aanschaffen.