Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon op afschot leggen en betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon op afschot leggen en betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon op afschot leggen en betegelen

Balkon op afschot leggen en betegelen

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op afschot kan maken. Het water blijft er momenteel op staan en loopt langs de gevel naar beneden. Het gaat om een balkon van 21 m2. De huidige tegels en cementlaag zijn inmiddels verwijderd. Het balkon moet zo gerenoveerd worden dat het balkon goed te kunnen betegelen en het water via het afvoerputje wegloopt. Het balkon bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Een balkon laten betegelen

Offerte voor half-rond balkon. Breedte circa 5 meter, diepte circa 2,5 meter. Bij de buitendeur hellend deel. Deze ook betegelen. Goot dichtmaken en afvoer handhaven. Controleren op afschot. Eventueel zorgdragen voor voldoende afschot. Foto’s bijgesloten. Tegels in principe gekozen bij bouwmarkt. Niet gekocht. Moet uiteraard onder garantie vorstvrij aangelegd worden.

Balkon betegelen

Wij willen keramische terrastegels van 60 bij 60 bij 2 cm laten aanbrengen op ons balkon. Het balkon is circa 6 x 2 meter en moet betegeld worden tot aan de afwateringsgoot die aan de rand van het balkon loopt. Kunnen de tegels op ons balkon in afschot worden verlijmd? Zo ja, via de mail graag een vrijblijvende indicatie voor die werkzaamheden en in latere instantie een gedetailleerde offerte. Er liggen nu geen tegels of iets dergelijks.

Vloertegels op balkon verlijmen

Ik zoek iemand om 17 m2 vloertegels van 30 x 60 cm te lijmen op een betonnen balkonplaat. De bovenkant was de bekistingszijde en heeft smalle ondiepe ribbels en is volkomen vlak. De plaat is onder afschot gelegd. De tegelzetter heeft inspraak bij de aanschaf van tegels en de lijm. Ik heb al tegels op het oog. Bij vragen en offerte liever per email contact en niet telefonisch. Mijn gehoor is slecht.