Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerwanden tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerwanden tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerwanden tegelen

Badkamerwanden tegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het tegelen van de wanden van de badkamer. De oppervlakte is ongeveer 6 m2.

Badkamerwanden en -vloer tegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen, de vloer is 2 x 1 meter groot, de wand is 2 x 2 x 2.10 meter groot en de achterwand is ongeveer 2 x 2 x 1 meter groot. Ik heb tegels aangeschaft van 30 x 30 centimeter groot.

Badkamer tegelen over oude tegels

Ik wil graag mijn badkamerwanden laten overtegelen. Bijna geheel over oude tegels heen. Ongeveer 25 m2. Tegels zijn al aanwezig.

Tegelwerk in de badkamer, WC en slaapkamer

Ik wil de badkamer laten tegelen, een wand en vloer in de slaapkamer en de toilet laten betegelen. De wand in de slaapkamer is 4.4m2, de vloer in de slaapkamer 6m2, de badkamerwanden 20m2 en de vloer in de toilet is 4m2. De toilet graag betegelen als het andere tegelwerk klaar is.

Badkamerwanden egaliseren en daarna ...

Badkamerwanden egaliseren en daarna tegelen met tegels door ons zelf gekocht. Vloer egaliseren en tegelen over een granieten vloer (40 jaar oud) heen

Tegelen van badkamervloer (4-5 m2) met ...

Tegelen van badkamervloer (4-5 m2) met 33 x 33 tegels diagonaal. Tegelen van badkamerwanden en een inbouwtoilet met 20 x 25 tegels en een bad met mozaiektegeltjes (matten). Alles samen ongeveer 20 m2. Ik zorg ervoor dat de muren klaar zijn om betegeld te worden.

Badkamerwanden en vloer tegelen, ...

Badkamerwanden en vloer tegelen, douchecabine plaatsen, wastafel plaatsen.