Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerwanden betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerwanden betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerwanden betegelen

Badkamerwanden betegelen

Ik wil graag de vloer en de wanden van mijn badkamer laten betegelen. Voor de vloer zijn er tegels van 60 bij 60 cm aangeschaft. De oppervlakte hiervan is 5 m2. Voor de wanden zijn er tegels van 30 bij 60 cm aangeschaft. Er zal ook een deel van 2 m2 betegeld moeten worden met stroken van 5 bij 60 cm, 10 bij 60 cm en 15 bij 60 cm. De oppervlakte van de wanden is totaal 20 m2.

Badkamerwanden en -vloer betegelen

Ik heb een badkamer van 125 cm x 250 cm en 210 cm hoog. Dit wil ik betegeld hebben tot aan het plafond. Alles staat klaar om te betegelen.

Badkamerwanden betegelen

Ik moet de wanden van de badkamer betegeld hebben. Tegel op tegel. Met spoed 10 m2. De rest kan later. In totaal 30 m2.

Badkamer en toiletruimte opnieuw betegelen

Ik wil de badkamerwanden opnieuw betegelen (in wit 25 × 45 of 30 x 60), er kan over bestaande tegels heen worden betegeld. Het gaat in totaal om 27,5 m2. De ruimte van de douchecabine, ongeveer 7.50 m2 uitgevoerd in stroken.

Woonkamervloer betegelen

Woonkamervloer betegelen 60 m2. Moet gelijk gemaakt worden met egaline. Badkamervloer 8 m2 is tegelklaar. Badkamerwanden 14.5 m2. Tegelklaar. Toiletwanden 5 m2. Zo spoedig mogelijk.

Badkamerwanden betegelen

We willen onze badkamer laten betegelen met tegels op de wanden en de vloer. Wandtegels van 120 x 30 cm, de wanden zijn samen 22 m2. Op de vloer 70 x 70 cm, de vloer is 6 m2. De wanden en vloer zullen gestuct/geëgaliseerd zijn. Voor de bouwvak moet het uitgevoerd zijn.

Badkamerwanden betegelen

De wanden in de badkamer wil ik graag laten betegelen. Er is een ligbad en een zwevend toilet aanwezig. De wanden dienen tot aan het plafond betegeld te worden. Er is 1 wand betegeld en de overige wanden zijn voorzien van gipsplaten. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Badkamerwanden en -vloer betegelen

Wij gaan eind van deze maand onze badkamer van ongeveer 270 x 280 cm verbouwen. Het tegelwerk willen wij door een professionele tegelzetter laten uitvoeren. Het betreft de wanden en vloer van de badkamer en een wandje voor de inloopdouche. De badkamer wordt uitgebouwd, dus de vloer moet gedeeltelijk opgestort worden. In totaal gaat het om ongeveer 40 m² tegelwerk, waarvan 2 m² op 1 wand met tegelstrookjes wordt afgewerkt. Voor de wanden hebben wij verder tegels gekocht van 30 x 60 cm en voor de vloer tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van tegelzetters die hiervoor ruimte hebben in de agenda.

Badkamerwanden betegelen

Ik wil graag de wanden van de badkamer laten betegelen. In totaal 19 m2. De nieuwe tegel zijn: 30 x 60 cm, inmiddels aangeschaft. Ik sloop zelf de oude tegels eraf.

Badkamerwanden en -vloer tegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen, de vloer is 2 x 1 meter groot, de wand is 2 x 2 x 2.10 meter groot en de achterwand is ongeveer 2 x 2 x 1 meter groot. Ik heb tegels aangeschaft van 30 x 30 centimeter groot.