Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerwand betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerwand betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerwand betegelen

Badkamerwand betegelen

Ik wil graag een badkamerwand laten betegelen. De wand is ongeveer 270 cm hoog en 4 meter breed. De badkamermuur moet eerst nog opgeknapt worden (was sprake van een lekkage en nu moet er een voorzetwand tegenaan geplaatst worden). Vandaar dat dit niet per direct kan.

Badkamerwand betegelen

Graag een offerte voor ongeveer 18 meter badkamerwand tegelen. Eind april, begin mei wil ik het klaar hebben.

Badkamerwand tegelen

De wanden in de badkamer wil ik graag laten betegelen tot aan het plafond. Op dit moment zijn de wanden tot 1.80 meter betegeld en daarboven zit stuukwerk. De nieuwe tegels mogen over de oude tegels heen. De oppervlakte is 2 bij 2 meter groot.

Badkamerwand betegelen

1 wand in de badkamer is gaan lekken waardoor de wandtegels los zitten. De wand moet opnieuw betegeld worden. Hij is 0.90 meter bij 2.30 meter. Ik heb zelf tegels van 30 x 60 cm. Er uit halen van de oude tegels doe ik zelf. Dus gaat alleen om tegelen en kitten.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren in de badkamer: - Klein stukje badkamervloer, 1 bij 1 meter, cement leggen en betegelen; - Klein stukje badkamerwand, 1 bij 1 meter, gips aanbrengen en betegelen. Ik heb tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook de cementlijn heb ik in voorraad. Ik heb geen gereedschap voor uitvoeren van werkzaamheden. De cement heb ik ook niet, maar indien gewenst kan ik die wel halen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Badkamer- en vloerbetegeling in woningen

Soort tegels: Vloer- en wandtegels Betegelen van: Badkamer en begane grond vloer Oppervlakte: 300 m2 Huidige tegels verwijderen: nee Omschrijving opdracht: in 8 woningen de badkamerwand en vloer lijmen en voor 4 woningen op begane grond vloertegels (30 bij 30) lijmen.

Betegelen van de badkamerwand en -vloer

Het gaat om het betegelen van 30m2 wandtegels en 8m2 vloertegels. Wanden zijn vlak en vloer ook dus alles lijmen en voegen.

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.

Badkamer betegelen

Badkamervloer betegelen waarbij de tegels in cement gezet moeten worden. Afmeting ongeveer 2000 x 2400 mm +/- 5m². Badkamerwand betegelen/lijmen, oppervlak circa 2400 x 2400 mm. Met een vlakke wand van 2400 x 2400 mm met wc ombouw en een douche van 2000 x 2400 mm, minus deur, 2000 x 2400 minus raam. Totaal +/-20 m². Graag eerst indicatie daarna offerte met kijken. Tegels koop ik zelf.

Badkamerwand overtegelen

Graag badkamerwand betegelen over de oude tegels na lekkage. Dit is ongeveer 5 vierkante meter. Inclusief levering.