Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer en wandtegels aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer en wandtegels aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer en wandtegels aanbrengen

Badkamervloer- en wandtegels aanbrengen

In de badkamer de vloer tegelen en de wandelen van de douchecabine. En een halletje op de begane vloer. Zal zo'n 20 m2 zijn.

Tegels in de badkamer laten zetten

Wij zijn opzoek naar een vakvrouw/man die voor ons de badkamervloer kan tegelen en ongeveer 14 tegels op de muur kan repareren. Er moet een specie vloer worden gelegd met afschot in de douche, zodat het toilet ongeveer 1 tegel dikte hoger staat dan de afvoer. Daarnaast moeten er 6 wandtegels herstelt worden bij de nieuwe wasbak en ongeveer 8 wandtegels verspreid aan de onderrand van de wand. Zie ook bijlagen. Wij schaffen de vloer en wandtegels zelf aan. Vakvrouw/man dient alle andere materialen te leveren. Ik probeer zo netjes mogelijk alle beschadigde tegels, die vernieuwd dienen te worden, te verwijderen. Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren. Het gaat om in totaal ongeveer 2 vierkante meter.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij willen de douchehoek van onze badkamer van H. 230 cm bij L. 108 cm bij B. 100 cm opnieuw laten voegen en kitten. De vloer en ook de voegen van de wanden. De vloertegels zijn 22 x 22 cm. De wandtegels zijn 50 x 33 cm. Daarnaast zouden we ook nog de rest van tegels van de badkamervloer opnieuw willen laten voegen. Die tegels zijn 45 x 45 cm en de oppervlakte is circa 5/6 vierkante meter.

Tegelwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt voor mijn dochter een appartement gebouwd in het Energiekwartier in Den Haag, dat naar verwachting in april zal worden opgeleverd. Zij moet nu bepalen of ze de woning casco wil laten opleveren of volledig afgewerkt. We willen daarom graag uw prijsindicatie ontvangen voor het betegelen van de badkamer en toiletruimte. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De badkamervloer is 7 m², de wanden zijn daar 27 m². Het is een standaard toiletruimte, naar schatting 1,1 m² vloeroppervlak en 4 tot 5 m² wanden tot 150 cm hoog. We gaan er vanuit dat u de lijm en voegmiddelen koopt en zij zelf de tegels.

Plavuizen in badkamer verwijderen

De badkamervloer a 2 m2 dient te worden verwijderd. De plavuizen hoeven niet te worden afgevoerd. De wandtegels dienen behouden te blijven.

Badkamervloer, -wanden en -plafond aanpakken

Tegelwerk aanbrengen in badkamer van 2 x 2 meter 2,45 meter hoog. 16 m2 wandtegels 45 x 31,5 cm 1,5 m2 wildverband 3,5 m2 vloertegels Tegels en lijm verzorg ik zelf omdat dezelfde tegels ook voor het toilet zijn gebruikt. E.e.a. perfect uitgevoerd, naden 2 mm. Recht, vlak en waterpas. Uitvoering bij voorkeur vanaf 24 april, de badkamermuren zijn dan gestukadoord en hebben 1 week kunnen drogen.

Tegels in de badkamer en toilet aanbrengen

In onze badkamer en toilet willen we 60 x 60 cm tegels laten leggen. Het gaat om 7 m2 in totaal. In het douchegedeelte moet een deel van de muur hersteld worden door het leggen van 11 stuks 15 x 15 cm wandtegels. Tevens willen we een doucheput verwerkt hebben in de badkamervloer.

Badkamervloer hertegelen

In verband met met het aanleggen van een aardingsmat in mijn badkamer moet de bestaande vloer (ongeveer 6 m2) worden uitgefreesd (met behoud van wandtegels!) en moet er vervolgens een nieuwe vloer worden gelegd. Ik ontvang graag op korte termijn uw offertes voor deze klus.

Wand- en vloertegels in de badkamer en toilet

De badkamer en het toilet in een nieuwbouw appartement moeten worden voorzien van vloer- en wandtegels. Badkamervloer en wanden hebben een oppervlakte van ongeveer 18 m2 en de toilet icl. wanden een oppervlakte van circa 10 m2. Tegels zijn in eigen bezit. Grote vierkante vloertegels, met langwerpige wandtegels.

Vloer- en wandtegels laten zetten

Ik wil graag op de badkamervloer tegels van 60 bij 60 en op de wand tegels van 30 bij 60 cm laten plaatsen. Ook wil ik graag strips bij douche en bad. Het gaat totaal ongeveer om 35 a 40 m2. Er hoeft niets verwijderd te worden door de vakman.