Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer en wand tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer en wand tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer en wand tegelen

Badkamervloer en -wand tegelen

Wij willen de badkamer van totaal 25 m2 inclusief wanden laten betegelen.

Badkamervloer en -wanden betegelen

De badkamer heeft de volgende maten 2.70 x 1.70 meter en is 2.31 meter hoog. Daar wordt dan een inloopdouche geplaatst van : 1.20 x 1 meter en 2.31 meter hoog met douche bestendige wandplaten en een anti slip vloer. Graag willen wij aan de wand tegels van 60 x 30 cm en op de vloer tegels 40 x 40 cm. Wij zien uw vrijblijvende offertes het liefst via mail tegemoet.

Tegels in de badkamer laten zetten

Wij zijn opzoek naar een vakvrouw/man die voor ons de badkamervloer kan tegelen en ongeveer 14 tegels op de muur kan repareren. Er moet een specie vloer worden gelegd met afschot in de douche, zodat het toilet ongeveer 1 tegel dikte hoger staat dan de afvoer. Daarnaast moeten er 6 wandtegels herstelt worden bij de nieuwe wasbak en ongeveer 8 wandtegels verspreid aan de onderrand van de wand. Zie ook bijlagen. Wij schaffen de vloer en wandtegels zelf aan. Vakvrouw/man dient alle andere materialen te leveren. Ik probeer zo netjes mogelijk alle beschadigde tegels, die vernieuwd dienen te worden, te verwijderen. Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren. Het gaat om in totaal ongeveer 2 vierkante meter.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Badkamer wand en vloer betegelen

Ik wil ongeveer 10 vierkante meter badkamer wand betegelen. Ongeveer 3 vierkante meter badkamervloer betegelen. Wand tegel op tegel. Betegelde vloer aansluiten met vergelijkbare tegels. De badkamer moet wel eerst gesloopt worden. Koud en Warm water leidingen, afvoer en stroom is al aanwezig. Na het tegelwerk complete douchecabine aansluiten op bestaande leidingen, afvoer en stroom. Ik heb de tegels en douchecabine al aangeschaft. Primer, Lijm, voeg, profielen, cement et cetera.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren in de badkamer: - Klein stukje badkamervloer, 1 bij 1 meter, cement leggen en betegelen; - Klein stukje badkamerwand, 1 bij 1 meter, gips aanbrengen en betegelen. Ik heb tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook de cementlijn heb ik in voorraad. Ik heb geen gereedschap voor uitvoeren van werkzaamheden. De cement heb ik ook niet, maar indien gewenst kan ik die wel halen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Badkamervloer storten en wanden en plafonds betegelen

Wij zouden graag een badkamer willen plaatsen in een ruimte van circa 6.5 m2. De werkzaamheden betreffen slechts het storten van de vloer en het tegelwerk (lees: wand en vloer tegelen). De vloer heeft een oppervlakte van 6.5 m2 en de muren circa 30 m2. Overige klussen zoals leidingwerk en plafond zijn al door ons gedaan. Graag ontvangen wij van u, mits mogelijk een totaalprijs hiervoor. Het gaat om een woning in Almere-poort.

Badkamer vloer en wand betegelen

Graag wil ik meer informatie over de prijs voor het betegelen van de badkamervloer en wand. De vloer is 3 m2 en de wand is 17 m2. De tegels hebben wij zelf al. Het gaat dus alleen om het plaatsen, de oude tegels hebben wij al zelf verwijderd.

Badkamer betegelen

Badkamervloer van 5 m2 inclusief inloopdouche met douchegoot betegelen met reeds gekochte vloertegels van 60 x 60 cm. De vloer bevat vloerverwarming en is geëgaliseerd. De inloopdouche bevat 3 wanden van ieder 2 m2, waarvan 2 wanden met dezelfde vloertegels dienen te worden betegeld (waarvan 1 met inbouw koof) en 1 wand met mozaïek tegels. Verder hoeft er maar 1 wand in de badkamer zelf betegeld te worden met stroken mix tegel in wildverband, oppervlakte 4 m2. Totaal vloeroppervlak: 5 m2 Totaal wandoppervlak: 10 m2 Alle tegels zijn reeds aanwezig en de badkamer is reeds voorzien van een kimband. De lijm en het voegsel is in overleg te leveren. Ook graag ook een aparte prijs voor het voegwerk. Graag uitvoeren voor 15 augustus.

Badkamervloer en -wanden betegelen

Badkamer vloer + wanden betegelen. Vloer 3 m2. Twee wanden van 2,50 meter lang en 1 wand van 1. 25 meter lang. Badkamer is circa 2,40 meter hoog. De totale oppervlakte circa 18 m2.