Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer vernieuwen na lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer vernieuwen na lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer vernieuwen na lekkage

Badkamervloer vernieuwen na lekkage

Wij hebben lekkage in onze badkamer en nu wil ik de complete badkamervloer van ongeveer 4,5 m² er uit laten halen. Ik wil er daarna vloertegels van 80 x 20 cm laten leggen die ik inmiddels daarvoor heb gekocht. De vloer moet ook rondom goed worden afgekit. Ik maak graag even een afspraak om de vloer hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Voegwerk badkamervloer en keuken vernieuwen

Het voegwerk bij de badkamertegels is verouderd. Tegels zijn nog mooi, daarom willen we het voegwerk laten vernieuwen. Circa 8 m2 in totale oppervlakte in de badkamer en 6 m2 in de keuken. In beide ruimtes is dezelfde tegel gebruikt, een tegel van 30 x 60 cm. Er moet weer een waterdichte voeg aangebracht worden.

Voegen van de badkamervloer vervangen

3 jaar geleden is er een nieuwe badkamer geplaatst, waarbij de vloertegels door vrienden zijn gelegd. Het voegwerk van de vloer is nu erg verkleurd en laat los. We laten dit nu graag even vakkundig vernieuwen. Het gaat om ongeveer 10 m² me langwerpige vloertegels. We laten de vloer graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsindicatie.

Voegen in de badkamervloer vernieuwen

In mijn badkamer is het voegwerk van de tegelvloer erg slecht. Hier en daar is het voegwerk er helemaal uit. Ik wil daarom de oude voegen laten verwijderen en de vloer opnieuw laten voegen. Het gaat om een vloer van 4 m² met tegels van 30 x 30 cm. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Tegel in de badkamer vernieuwen

Ik heb een potje parfum laten vallen waardoor er een tegel in de badkamervloer is geknapt. We hebben zelf nog genoeg vloertegels, maar wij willen hier niet zelf mee gaan prutsen. Mijn vraag is, wat kost dit om door jullie te laten vervangen.

Voegen badkamervloer vernieuwen

Een deel van de vloer van de badkamer - douchegedeelte - moet opnieuw gevoegd worden. Het oppervlak is niet heel groot.

Vernieuwen badkamervloer

Nieuwe badkamervloer leggen van 1 m2: - Storten van beton; - Opnieuw betegelen; - Afvoer vernieuwen; - Afkitten; - Sloopwerk wordt zelf gedaan. Tegels worden door onszelf aangeschaft, overig materiaal dient de vakman aan te leveren. Fotomateriaal beschikbaar.

Voegen in de badkamervloer vernieuwen

Het betreft een douchevloer van 80 bij 100 cm met 20 x 20 cm tegeltjes. Graag wil ik de voegen laten beoordelen daar het er op lijkt dat deze lekken.

Badkamervloer vernieuwen

Leggen tegels op badkamervloer van 2 bij 2,1 meter. Levering in overleg. Verwijderen oude moziektegels 1 x 1 cm. Deze laten namelijk los. Tevens een randje maken om weglopen water te voorkomen.

Vervanging badkamervloer

Het vernieuwen van de badkamer vloer en op afschot maken. Indien nodig afvoer veranderen. Oude vloer verwijderen we zelf.