Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer en muren betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer en muren betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer en muren betegelen

Badkamervloer en -muren betegelen

Ik wil een badkamer betegelen. Het oppervlak is ongeveer 210 bij 455 bij 180 cm.

Badkamer, toilet en keukenvloer betegelen

Graag zou ik de badkamervloer betegeld willen hebben, a 6m2, de toiletvloer a 1. 5m2 en keukenvloer a 4m2. De wanden aan het toilet en badkamer a 45m2. Tegels zijn in huis en de muren zijn tegelvrij.

Badkamervloer betegelen

De badkamer vloer moet betegeld worden. Wij halen de oude tegels er uit en zorgen voor materialen. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 60 cm. De vloer is ongeveer 5 m2. Eventueel moeten de muren ook opnieuw betegeld worden. Graag begin juli beginnen.

Badkamervloer en -muren betegelen

Graag willen wij onze badkamer laten betegelen, vloer en muren. Deze is 2.10 x 2.40 x 2.40 (plafondhoogte is overigens niet 100% zeker de juiste maat).

Badkamervloer storten en wanden en plafonds betegelen

Wij zouden graag een badkamer willen plaatsen in een ruimte van circa 6.5 m2. De werkzaamheden betreffen slechts het storten van de vloer en het tegelwerk (lees: wand en vloer tegelen). De vloer heeft een oppervlakte van 6.5 m2 en de muren circa 30 m2. Overige klussen zoals leidingwerk en plafond zijn al door ons gedaan. Graag ontvangen wij van u, mits mogelijk een totaalprijs hiervoor. Het gaat om een woning in Almere-poort.

Badkamervloer en -muren betegelen

Badkamer vloer en muren tegelen.

Nieuwe badkamer betegelen

Tegelen van een nieuw gebouwde badkamer. Wanden ca 24 m2 op voorbewerkte (eurocol) gipsplaten. Badkamervloer ca 5 m2 Maat tegels Vloer en muren 60x30

Badkamervloer en wanden tegelen

Tegelen van vloer en wand in de badkamer. Vloertegels over bestaande tegels en wandtegels 3 muren op nieuwe wanden en 1 wand over andere tegels. Aantal schuine wanden aan 1 kant. In de badkamer komt een ligbad en hangcloset. Wandtegels 22 m2 Vloertegels +/- 6 m2

Badkamervloer tegelen

Het betreft het laten betegelen van de badkamer en woonkamer. In de badkamer wil ik de vloer en muren laten betegelen, dit is in totaal ongeveer 40 m2. In de woonkamer wil ik alleen de vloer laten betegelen, dit is ongeveer 40 m2. Ik wil graag de prijs per m2 weten voor het betegelen. Ik schaf zelf de tegels aan.

Badkamervloer en -wanden betegelen

Het tegelen van de badkamer muren en vloer. Oppervlakte vloer 6 m2. Oppervlakte muur 22 m2. Materialen zijn al aanwezig.