Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer leggen

Badkamervloer leggen

Wij willen in onze badkamer van 2 x 2 meter graag vloertegels laten leggen van 60 x 60 cm. De vloer heeft nu een gegoten betonlaagje, daaronder zitten weer tegels. Deze ondergrond hoeft wat ons betreft niet weg, je kan daaroverheen de tegels leggen. Ook laten we graag een spatgoot monteren. We ontvangen graag uw offertes.

Badkamervloer vernieuwen na lekkage

Wij hebben lekkage in onze badkamer en nu wil ik de complete badkamervloer van ongeveer 4,5 m² er uit laten halen. Ik wil er daarna vloertegels van 80 x 20 cm laten leggen die ik inmiddels daarvoor heb gekocht. De vloer moet ook rondom goed worden afgekit. Ik maak graag even een afspraak om de vloer hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Badkamervloer betegelen

Ik wil in mijn badkamer graag 8 m² vloertegels laten leggen van 30 x 60 cm. Ik heb de tegels al aangeschaft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamervloer betegelen

Wij hebben een granieten vloer van 5,5 m² in onze badkamer. We overwegen om daar een nieuwe tegelvloer overheen te laten leggen. We willen in de douchehoek van 90 x 90 cm mozaïektegels en in de rest van de badkamer tegels van 30 x 60 cm met een tegelplint aan de zijkanten. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Tegelwerk in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren in de badkamer: - Klein stukje badkamervloer, 1 bij 1 meter, cement leggen en betegelen; - Klein stukje badkamerwand, 1 bij 1 meter, gips aanbrengen en betegelen. Ik heb tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook de cementlijn heb ik in voorraad. Ik heb geen gereedschap voor uitvoeren van werkzaamheden. De cement heb ik ook niet, maar indien gewenst kan ik die wel halen. Er hoeven geen oude tegels verwijderd te worden.

Tegels zetten in de badkamer

De klus: - Verhogen van badkamervloer (1.80 x 2.40 meter) met 10 cm (deze is uitgehakt voor het leggen van leidingen); - Tegelen van 12 m2 muuroppervlak; - Tegelen van 4 m2 vloeroppervlak. De tegel is al aangeschaft en heeft een afmeting van 60 x 60 cm. Helaas heeft onze tegelzetter afgebeld (hij zou 24/25 februari komen tegelen). Wij zoeken met spoed een tegelzetter welke vrijwel direct aan de klus kan beginnen maar we begrijpen dat dit niet zo eenvoudig is en dat we misschien wat geduld moeten hebben. Wij zien de offerte graag tegemoet.

Vloertegels in de badkamer leggen

Het betreft het verwijderen van de bestaande tegelvloer in een badkamer en het leggen van een nieuwe tegelvloer, inclusief dorpel en voegwerk plus doucheafvoer. De badkamervloer is ongeveer 4.6 m² groot. Het verwijderen en terugplaatsen van een glazen douchewand is waarschijnlijk nodig, idem voor wastafel. De tegels, dorpel en afvoer kopen wij zelf. Tegellijm en voegsel laat de klant aan de vakman over.

Tegels in de badkamer en toilet aanbrengen

In onze badkamer en toilet willen we 60 x 60 cm tegels laten leggen. Het gaat om 7 m2 in totaal. In het douchegedeelte moet een deel van de muur hersteld worden door het leggen van 11 stuks 15 x 15 cm wandtegels. Tevens willen we een doucheput verwerkt hebben in de badkamervloer.

Badkamervloer betegelen

Ik wil graag mijn badkamervloer met inloopdouche opnieuw laten betegelen. Het gaat om een vloer met een oppervlakte van 3,15 vierkante meter. We willen hier een grote tegel laten leggen (+- 50 cm). We hebben de tegels. Tevens moet even de deuren van de inloopdouche worden weggehaald en teruggeplaatst. Eveneens moeten de oude tegels worden verwijdert en afgevoerd. Graag z.s.m. want de huidige voegen zijn poreus geworden en laten daardoor water door. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping. Na email kan ik ook een foto van de situatie sturen. Eerder offerte aanvraag gedaan maar helaas geen contact gehad.

Badkamervloer betegelen

Onze huidige badkamervloer laat wat vocht door de voegen. Wij zouden deze vloer zo snel mogelijk (!) willen laten vervangen. Klus: Weghalen van de deuren van de instapdouche. Verwijderen van de bestaande vloer. Leggen van een nieuwe vloer. Oppervlakte is 3.15 meter. Nieuwe tegels zijn aanwezig. Het gaat om een groot formaat tegels. De vloer moet verloop hebben naar de instapdouche. Bij voorkeur contact via e-mail.