Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamertegels op vloer en wanden vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamertegels op vloer en wanden vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamertegels op vloer en wanden vernieuwen

Badkamertegels op houten vloer tegelen

De badkamervloer en wanden willen wij laten tegelen. De ondervloer is van hout. De tegels en de voegen van de badkamer zijn nu aan het breken. De vloer is 3 bij 4 meter en de wanden zijn 13 meter en moeten tot 1.50 meter hoog betegeld worden.

Badkamertegels op vloer en wanden vernieuwen

Wij hebben 60 x 60 cm tegels voor de vloer en 50 x 20 cm tegels voor de wanden aangeschaft. Deze willen wij graag in wildverband laten plaatsen. De oppervlakte van de vloer is 7 m2 en voor de wanden 20 m2.

Badkamertegels laten plaatsen

Ik wil graag badkamer tegels laten plaatsen. Het gaat om 9 m2 vloer en 28 m2 wand waar tegels geplaatst moet worden. De huidige tegels verwijder ik zelf. Ik heb de nieuwe tegels zelf al gekocht. De vloertegels zijn 60 bij 60 cm en de tegels voor de wand zijn 30 bij 60 cm. Ik hoop op een goedkope betaalbare offerte. Ik hoor het graag van u. Hartelijk dank.

Badkamertegels opnieuw voegen

We willen de douchecabine vervangen. De hele badkamer is betegeld. Maar alleen de voegen in het douchedeel moeten vervangen worden. We hebben een lekkage. Ook de voegen rond het afvoerputje moeten vervangen worden. Het gaat om twee wanden (in een hoek) en een gedeelte van de vloer. Sommige tegels hebben een beschadiging. Kunnen de gescheurde tegels eventueel ook worden gedicht? In totaal gaat het om een oppervlakte van 5 m2. Het gaat om een jaren '30 huis, hier wonen we al 25 jaar in.

Badkamertegels vervangen

Graag ontvang ik een offerte om de tegels van de badkamer te vervangen. Het gaat om ongeveer 5 vierkante meter aan vloer tegels en 20 vierkante meter aan tegels op de wanden. Daarnaast moet er een scheidingsmuurtje van de huidige douche worden gesloopt, deze is ongeveer 90 centimeter breed en 1,80 meter hoogt. Als de tegels verwijderd zijn indien nodig de vloer egaliseren en daarna op nieuw betegelen. Op de wanden komen tegels van 30 bij 20 centimeter en op de vloer tegels van 45 bij 45 centimeter.

Tegels verven in de badkamer

Graag een prijsopgave per m2 voor het verven van vloer- en wandtegels in de badkamer. In totaal zal het 40 a 50 m2 zijn. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld. Het zijn 'gewone' badkamertegels. Aan wat voor een bedrag moet ik ongeveer denken?

Badkamer opnieuw voegen

De voegen tussen de badkamertegels worden steeds vies. Ik wil ze daarom graag grijs laten voegen. Het gaat om ongeveer 100 meter voor de muren en 100 meter voor de vloer. In principe gaat het alleen om de vloer, wellicht na beoordeling ook de badkamer muren.

Badkamer + aparte wc tegelen

De badkamertegels zijn nu oerlelijk en aan vervanging toe. De tegels haal ik er zelf uit. Zelf wil ik ook graag de nieuwe tegels leveren. De leidingen zijn opbouw en hopelijk is dat geen probleem. De oppervlakte van de badkamer muren samen is ongeveer 15 m2 en de vloer hoeft niet gedaan te worden. Verder is de aparte wc 4 m2 aan oppervlakte van de muren en de vloer is ongeveer 1 m2.

Badkamervloer betegelen

De badkamertegels van de vloer moeten er eerst uit worden gesloopt. Daarna nieuwe tegels leggen. Geen groot oppervlak, ongeveer 7/8 m2. Graag advies van bedrijf voor wat betreft het douchegedeelte.

Badkamertegels zijn rot, lekkage, ...

Badkamertegels zijn rot, lekkage, uithakken van vloer en tegels en opnieuw leggen en aansluiten / afkitten. En eventueel nieuwe douchecabine.