Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerteg? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerteg. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerteg

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.

Badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen

Tegels opnieuw plaatsen in de badkamer (4.70 meter), oude tegels verwijderen, welke maten erin moeten weet ik niet, het gaat om 1 wand, waar de douchekop en wasbak zit. Er zit tevens ook een scheur in de muur en ik weet niet zeker of dit eerst opgevuld moet worden voordat de nieuwe tegels erop geplaatst kunnen worden.

Badkamertegels verwijderen

Kunt u een indicatie geven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de wand- en vloertegels in de badkamer? De oppervlakte is 1.80 bij 3 meter. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Badkamertegels opnieuw voegen

Er moeten bij 12 tegels het voegwerk uit (is makkelijk te verwijderen lijkt wel kalk wat er in zit) Voegen moeten opnieuw weer worden gevoegd. Wastafel en spiegel moeten van zijn plaats.

Bad verwijderen en opnieuw tegelen

Bestaande badkamertegels opnieuw voegen en het bad verwijderen. Het voegwerk is niet veel, een klein stukje. Ik zal het nog even opmeten. En het kale deel waar het bad heeft gestaan, tegelen. De tegels zijn niet aanwezig, ik ga kijken of ze nog te bestellen zijn.

Badkamertegels verwijderen

In de badkamer moet ongeveer 8 m2 aan tegels van de wanden weggebikt worden. Graag op korte termijn. Het is een van de wanden tussen badkamer en kamer en een wand tegen de buren aan, deze wand is mogelijk van beton.

Voegen van de badkamertegels ...

Voegen van de badkamertegels verwijderen, en nieuwe voegen erin zetten het is ongeveer 12m2 tegels.