Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamertegels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamertegels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamertegels plaatsen

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.

Badkamertegels verwijderen en opnieuw plaatsen

Tegels opnieuw plaatsen in de badkamer (4.70 meter), oude tegels verwijderen, welke maten erin moeten weet ik niet, het gaat om 1 wand, waar de douchekop en wasbak zit. Er zit tevens ook een scheur in de muur en ik weet niet zeker of dit eerst opgevuld moet worden voordat de nieuwe tegels erop geplaatst kunnen worden.

Badkamertegels laten plaatsen

Ik wil graag badkamer tegels laten plaatsen. Het gaat om 9 m2 vloer en 28 m2 wand waar tegels geplaatst moet worden. De huidige tegels verwijder ik zelf. Ik heb de nieuwe tegels zelf al gekocht. De vloertegels zijn 60 bij 60 cm en de tegels voor de wand zijn 30 bij 60 cm. Ik hoop op een goedkope betaalbare offerte. Ik hoor het graag van u. Hartelijk dank.

Badkamertegels plaatsen

Ongeveer 9 m2

Voegen vervangen van de badkamertegels

Badkamer tegels oude voeg eruit halen en opnieuw voegen ongeveer 12 vierkante meter. De tegels zijn 30 x 60 cm. En plaatsen van een badkraan inbegrepen.

Een aantal badkamertegels plaatsen

Plaatsen van 6 badkamertegels van 15 bij 15 cm. Er is een gat in de muur, dus wellicht eerst een stukje gipswand plaatsen. Tegels heb ik zelf al. Repareren van lekkende kraan in de keuken. Eventueel vervangen.

Tegels achter keukenblad

Op korte termijn: keukentegels plaatsen achter keuken, maximaal 3 vierkante meter. Offerteaanvraag: 38 vierkantemeter badkamertegels plaatsen + demonteren en opnieuw monteren badkamer meubel. Materialen zijn aanwezig.

badkamertegels plaatsen

Ik heb iemand nodig die 12 viekante meter wandtegels en 6 vierkantemeter vloertegels kan plaatsen binnen nu en 2 weken. Tegels aanwezig. Tegels al van de muur af.

badkamertegels + wastafel vervangen

Ik wil de vloertegels en wandtegels vervangen in mijn badkamer + de wastafel vervangen (nu enkele) voor een dubbele (badmeubel). Toilet / Ligbad / douchehoek / verwarming e.d. blijven Toilet: Zwevend toilet plaatsen + wand en vloertegels vervangen Materialen verzorgen we zelf.

Graag een offerte over het plaatsen van ...

Graag een offerte over het plaatsen van badkamertegels 30x60 op wand van ongeveer 12 m2.