Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamers betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamers betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamers betegelen

Tegels in keuken en mogelijk in badkamers leggen

English speaker. Google translate below. I'm looking for quotations to fit 15 x 30 cm tiles on my kitchen wall. Please see attached photos. Left corner of L-Shaped kitchen is not straight. Approx. total tiles area is about 5m2. Happy for you to visit to look at the kitchen before making an offer. Please email, Dutch is fine, if you would like to come over. I also have 3 bathroom floors that may also be considered tiling once I understand the cost of the kitchen. Thank you for taking the time to reply. Ik wil graag een offerte voor het betegelen van mijn keukenmuur, waar 15 x 30 cm tegels op geplaatst moeten worden (zie bijgevoegde foto's). De linkerhoek van de L-vormige keuken is niet recht. Ongeveer het totale tegeloppervlak is 5 m2. Daarnaast heb ik ook 3 badkamervloeren die kunnen ook in overweging worden genomen te betegelen, zodra ik de kosten van de keuken heb ontvangen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te antwoorden. Fijn dat je een bezoek brengt aan de keuken voordat je een aanbod doet. Stuur alsjeblieft een email, Nederlands is prima.

Hal, toilet en badkamers laten betegelen

Wij willen de vloer in de hal, het toilet en de 2 badkamers laten betegelen. Tevens in de badkamers deels tegels op de wand laten aanbrengen. Het gaat om ca. 110 m2 tegelwerk van plavuizen 120 x 120 x 1 cm op een gestorte dekvloer. We willen graag snel starten bij voorkeur in de week van 22 januari.

Twee badkamers betegelen

Ik wil graag 2 badkamers laten betegelen. Vloer 60*60 wand 20*60. Vloeren 2*5 en wanden 2*25m2.

Tegelen van badkamer en toilet

Het betreft het betegelen van 2 badkamers en een separaat toilet. Op de wanden zullen hier tegels van 60 bij 60 cm geplaatst moeten worden. Voor de vloer willen wij een visgraat waarbij de afmeting van de tegels nog niet bekend is. De totale oppervlakte zal 50 m2 zijn.

3 Badkamers met inloopdouche in B & B betegelen

Wij hebben een nieuwe houtskeletbouw B & B bestaande uit drie gastenverblijven met badkamer. In alle drie de badkamers komt een toilet, wastafel en inloopdouche. De leidingen en afvoeren voor de (Geberit)toiletten, douches en wastafels zijn al aangelegd en voor de inloopdouches zijn drains geplaatst. De vloeren zijn van underlaymentplaten en de wanden zijn afgewerkt met vochtwerende gipsplaten. Rond de inbouw (Geberit)toiletten moet nog een ombouw van circa 1,25(h) x 90(b) x 30(d) worden gebouwd. De vloeren en wanden van de hoek opgestelde inloopdouches (vloeroppervlakte 1 x 1 hoogte 2,10 m) willen we waterdicht laten maken en betegelen en verder willen we de badkamers ook (althans grotendeels) laten betegelen. Op de vloeren waarvan de oppervlakte per badkamer ca. 4 m2 is, willen we tegels van Gamma Dust Grigio 60,4 x 60,4 cm laten leggen. Op de wanden per badkamer in totaal circa 10 m2 willen we tegels van Gamma Dust Grigio 30 x 30 cm. Voor de afwerking (opvulling) willen we (waar nodig) tegels Santelmo mat 60 x 5 cm gebruiken (dat geldt met name rond ombouw toilet). Het zou ons goed uitkomen als de opdracht uiterlijk eind januari/begin februari kan worden uitgevoerd. We ontvangen graag op korte termijn een offerte.

Badkamer en WC betegelen

Ik wil graag 2 badkamers en 2 wc laten betegelen. De vloer en wanden moeten worden betegeld en gevoegd. De wc's zijn 1,2 m2 en moeten tot 1,50 meter hoog aan drie kanten van de muur betegeld worden. Van het ene toilet moeten ook de oude tegels eruitgehaald worden. Van de badkamers moet alles betegeld worden. Deze is 1,20 bij 2 meter en er zit een deur van 90 cm in. Het plafond is 2,30 meter hoog.

Betegelen van badkamers en toilet

Het gaat om 3 sanitaire ruimtes. 2 x een badkamer en 1 x een toilet. Totaal 47 m2, 2 hangtoiletten met een achterwand van 120 hoog. Een douchemuurtje van 130 hoog en 10 cm dik.

Badkamers en toiletten betegelen

Ik wil van 6 nieuwbouwwoningen de badkamers en toiletten betegelen. Alles moet met lijmwerk gedaan worden. De tegels en verwerkingsmaterialen zijn aanwezig.

Badkamers en toiletten betegelen

Wij zijn opzoek voor 2, dezelfde en boven elkaar gelegen, appartementen in Amsterdam naar een tegelzetter. In 2 badkamers en 2 toiletten in totaal moet een kleine 50 m2 muur en 10 m2 vloer betegeld worden. De tegels hebben we uitgezocht en kopen we zelf. - tegelen over oude tegels en oud stucwerk heen - eerst stucen: de oude tegels lopen tot halverwege de muur op. Daarboven zit een oneffen muur. Op dezelfde dikte als deze oude tegels moet deze recht gestuct worden. Zodat daarna de nieuwe tegels er over heen kunnen, volledig tot aan het plafond. - paar leidingen klein stuk omleggen, kleine koof erover zodat het uit het zicht is - nieuwe wc pot (losstaand, geen inbouw) en kleine badkamermeubel aansluiten Paar foto's van een paar hoeken zijn bijgevoegd om te laten zien hoe de huidige oude tegels er nu op zitten. Er zijn ook een paar lange muren waardoor het totaal op 60 m2 tegelwerk vloer en muur komt.

Drie badkamers met toilet betegelen

Er dienen een drietal badkamers betegeld te worden: Vloer 26 m2: MOSA Terra maastricht 211__RL_030030 & MOSA Terra maastricht 211__RL_060030 Wand 51 m2: Mosa Matt Collection_15950_ 010030 Patroon: gestapeld, doorlopende voeg Koven 6 stuks