Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermuren en vloer voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermuren en vloer voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermuren en vloer voegen

Badkamermuren en -vloer voegen

Ik wil in de badkamer de muren en vloer voegen. Het oppervlak is 30 m2.

Badkamermuren en -vloer betegelen

Ik zou graag de muren van mijn badkamer willen laten betegelen met witte tegels van 30 x 60 cm. Het gaat om: -2 x een wand van 1.20 x 2.50 m. -1 x 1.60 m x 2.50 m. -1 x 0.80 m x 2.50 m. -en een vloer van 1. 20 m x 1.60 m met grijze vierkante tegels en dan voegen en kitten ervan. Eventueel glad maken van wanden omdat oude tegels eraf gesloopt worden. Graag een offerte met prijs van tegels, arbeid en extra kosten zoals wanden gladmaken.

Tegelklare badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamermuren en -vloer laten betegelen, badkamer wordt tegelklaar opgeleverd. Het gaat om on ongeveer 30m2 wanden en 8m2 vloer. Vloertegels zijn 60x60 en op de muur langwerpige tegels. Tegellijm heeft de klant nog niet, maar voor de tegels heeft de klant al wel. De tegels moet gelegd worden op de huidige tegels.

WC en badkamer tegelen

In ons nieuwbouwhuis de WC beneden en de badkamer boven tegelen, de vloeren met een mozaïek en de wanden met tegels van 30 bij 60 cm. Tegels zijn al aanwezig. WC-vloer is 2 m2, muren in de WC 6 m2, badkamervloer 8 m2 en de badkamermuren ongeveer 35 m2.

Item 1) Het betreft het egaliseren ...

Item 1) Het betreft het egaliseren (indien noodzakelijk) en betegelen van vier wanden in een badkamer en de zijkant van het bad. De bestaande vloer laten wij in zijn geheel liggen. Het gaat om ongeveer 17.5 m2 tegelwerk. Momenteel zitten er tegels tot 1.80 m hoog. Wij willen de badkamermuren in zijn geheel laten betegelen tot aan het plafond (+/- 2.30m hoog). Item 2) Het betreft het egaliseren (indien noodzakelijk) en volledig betegelen van het toilet: Vloer ca. 2 m2 en wanden ca. 8 m2. NB: Tegels tegelen wij zelf (via praxis). Tegellijm en stucwerk graag door u te verzorgen. Werkzaamheden dienen in week 33 of 34 plaatsvinden.

Het betreft het betegelen van ...

Het betreft het betegelen van badkamermuren waar gipsplaten al tegenaan zitten en de voorkant van het bad. Tevens moet de vloer betegeld worden.