Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer verbouwen

Badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen

Ik wil de badkamer verbouwen en wil het laten tegelen. de badkamer is rond de 3x2m de wc beneden wil ik ook laten renoveren die is 1.20x1m en ik wil de begane grond laten tegelen samen met vloerverwarming van rond de 60m2

Badkamer verbouwen

We willen de badkamer verbouwen. Gaan zelf slopen en plaatsen alleen tegelzetten en leggen kan ik niet. Badkamer is 2x2x2,40 en willen graag een inloop douche met gootje. Is een klein klusje voor jullie. Dus zeg zelf maar wanneer het jullie uitkomt. We zijn wel gebonden aanlevering van materialen maar dat is voor nu Max 8 weken.

Betegelen en stucen van de badkamer

Ik ga mijn badkamer verbouwen en de demontage van de oude badkamer, het verwijderen van de tegels en het verleggen van de leidingen ga ik zelf doen. Ik zoek iemand die het plafond en anderhalve muur kan stukadoren, de overige muren kan uitvlakken en de tegels kan zetten op de wanden en vloer. De badkamer is 2. 70 x 2. 20 meter. Ik wil graag één korte, één lange en een halve korte wand betegeld hebben en één lange muur en een halve korte muur gestukadoord hebben. Ik denk dat de muren die betegeld moeten worden eerst uitgevlakt moeten worden. Ook de vloer zal eerst uitgevlakt moeten worden en daarna betegeld. De tegels zijn 60 x 60 cm. Verder komt er een koof in die ik graag betegeld wil hebben met kleine tegels, strips van 5, 10 en 15 cm. De koof is 60 x 160 x 12 cm. Al het materiaal heb ik al via Sanisale besteld. Het afmonteren van de kranen, meubel, douchewand en dergelijke doe ik zelf. Kunt u naast het tegelwerk ook het stucqadoorswerk verzorgen? Graag zou ik en en ander in de 2e of 3e week van april gerealiseerd zien worden. Kunt u een prijsopgave geven en aangegeven of de 2e week van april schikt. Dank voor uw reactie.

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamer betegelen

We zijn onze badkamer van 235 x 285 cm aan het verbouwen. Ik kan veel werkzaamheden zelf verzorgen maar wil het tegelwerk aan de vakman overlaten. Ik bestel wandtegels van 60 x 30 cm die in wildverband geplaatst moeten worden en vloertegels van 60 x 60 cm. De wanden zijn 240 cm hoog. Er meoten ook 2 muurtjes worden gemaakt waar een glazen douchedeur van 60 cm tussen geplaatst moet worden. Ook moet er een douchegoot onder de douchedeur in de vloer worden geplaatst. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Gehele badkamer betegelen

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en wil als het loodgieterswerk klaar is de wanden en vloer laten betegelen. De vloer is 5,76 m² en moet vooral ook nog geëgaliseerd worden. De wanden zijn in totaal 20,5 m². We willen wandtegels van 30 x 60 cm kopen en vloertegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamerwanden en -vloer betegelen

Wij gaan eind van deze maand onze badkamer van ongeveer 270 x 280 cm verbouwen. Het tegelwerk willen wij door een professionele tegelzetter laten uitvoeren. Het betreft de wanden en vloer van de badkamer en een wandje voor de inloopdouche. De badkamer wordt uitgebouwd, dus de vloer moet gedeeltelijk opgestort worden. In totaal gaat het om ongeveer 40 m² tegelwerk, waarvan 2 m² op 1 wand met tegelstrookjes wordt afgewerkt. Voor de wanden hebben wij verder tegels gekocht van 30 x 60 cm en voor de vloer tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van tegelzetters die hiervoor ruimte hebben in de agenda.

Tegelwerk in de badkamer en keuken

Binnenkort gaan we verbouwen en willen we de nieuw te realiseren badkamer en een klein deel van de bestaande keuken opnieuw laten betegelen. In de badkamer gaat het om de vloer en wanden, totaal ongeveer 25 m2 en in de keuken om een wandje van 8 m2. Wij verwijderen zelf de oude tegels.

Badkamer en toiletruimte betegelen

Wij zijn momenteel de door ons gekochte woning aan het verbouwen. We willen voor de afwerkfase graag een offerte ontvangen voor het betegelen van de wanden en vloeren in onze badkamer en toiletruimte. Het gaat om in totaal ongeveer 24 m² tegelwerk. We hebben voor de badkamer wandtegels met de maat 120 x 60 cm, voor de wanden in het toilet ook deze maat of anders 60 x 30 cm. We kiezen als maat van de vloertegels voor 60 x 30 of 60 x 60 cm. In de toiletruimte komt een hangend toilet. Veder moet daar over de bestaande tegels heen worden betegeld. De vloer in de badkamer is geëgaliseerd, de wanden zijn afgewerkt met daarvoor geschikte gipsplaten. We willen het werk graag na 22 november laten verzorgen.

Betegelen van de badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen en doen het meeste zelf. Alleen het tegelen zou ik graag door een vakman willen laten doen. De badkamer is ongeveer 2 x 2.5 meter groot. Het gaat om de vloer en wanden. Ik verwijder de oude tegels zelf en ik zal ook zelf de nieuwe tegels inkopen.