Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en toilet laten betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en toilet laten betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en toilet laten betegelen

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen Wand ca 20 M2 horizontaal 25x40 cm. Vloer stroken 25x80 cm ca 8 M2 en toilet ombouw met stroken ca 1.5 M2.

Tegels zetten badkamer+toilet

Ik zou graag vloer- en wandtegels willen laten zetten in mijn badkamer. Het is een ruimte van 4.5 m2 en het plafond is 2.96 m hoog. De wandtegels zijn 7,5cm x 15cm, vloertegels zijn 20cm x 20cm. De vloertegels moeten schuin worden aangelegd zodat het water wordt afgevoerd naar het doucheputje. Het gaat om een nieuwbouw woning en deze wordt eind september opgeleverd. Het liefst in oktober betegelen.

badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer betegeld hebben. 22 m2 Oud tegelwerk is er al af. Het gaat alleen om de wandtegels 30X60 cm (kopen we zelf) En er moet om de stortbak van het toilet nog een ombouw geplaatst worden. En een klein raampje moet worden dichtgemetseld aan de binnenkant.

Badkamer, keuken en toilet tegelen

Ik wil de badkamer, keuken en toilet laten betegelen. De tegels hebben wij al uitgezocht. Alles bij elkaar is 28m2. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes klaar is om te betegelen.

Badkamer + toilet

Rond oktober 2020 willen wij onze badkamer geheel tot aan het plafond en de toiletruimte circa tot halve hoogte laten tegelen. De badkamer heeft een raam en heeft een vloeroppervlak van 2,30 meter x 2,70 m. De toiletruimte meet 1,5 m2 vloeroppervlak. Totaal m2 aan tegelwerk vloeren en wanden circa 40 a 45 m2.

Badkamer en toilet laten betegelen

Graag willen wij het toilet en badkamer opnieuw laten betegelen. Tegels zijn nog niet definitief gekozen. Waarschijnlijk vloer zwart mat marmerlook 75-75 en de wanden een tegel van 7,5-30. Oppervlakte badkamer vloer: 7m2. Wanden badkamer: 21,5 m2. Toiletvloer: 2 m2. Toiletwanden: 9m2. Uitvoerperiode +/- 12 oktober

In nieuwbouw woning tegelzetten

Ik wil graag de vloer laten betegelen van de hal, serre, toilet, badkamer. En van de badkamer ook de wanden. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2 in totaal. Voor vloeren tegels van bijvoorbeeld 30 bij 60 cm. Deze tegels moeten we nog aanschaffen en ook deels voor de wanden van de badkamer ook nog tegels aanschaffen. Als u dit zou kunnen doen staan wij daar graag voor open. Voor 1 wand van de badkamer zijn tegels 7.5 bij 30 cm.(deze tegels zijn aangeschaft.). Alles is gelegen op de begane grond. De ondergrond van de vloer is beton en de ondergrond is gips waarschijnlijk. Locatie Oosterwold Almere (nieuw adres staat nog niet op de kaart). Deze straat wordt deze maand gebouwd.

Badkamer en toilet laten betegelen

Wij willen een badkamer en toilet laten betegelen zowel wand als vloer tegels. Graag willen we ook de vloer in badkamer storten en eventueel leiding werk laten doen. Het aantal vierkante meter wat betegeld moet worden is ongeveer 34 m2 in totaal. De badkamer is betreft een nieuwe aanbouw en toilet is een bestaand toilet. De tegels hebben we al in huis!

De badkamer opknappen

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - voegen tegelvloer in de badkamer vernieuwen - Kit in de badkamer vernieuwen - 2 wandtegels vervangen - toilet vervangen - Bad kraan aansluiten Ik zoek iemand die dit voor mij kan realiseren