Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer compleet betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer compleet betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer compleet betegelen

Badkamer compleet betegelen

Ik heb een badkamer van 285 bij 185 bij 230 cm die ik compleet wil laten betegelen. De tegels heb ik niet.

Badkamer compleet tegelen

Badkamer van 3 x 2 meter, 15 m2, meter tegelen wandtegels, 60 x 30 cm vloertegels, 60 x 60 cm

Badkamer betegelen

Ik heb een badkamer van 6 m2. Deze wil ik graag laten betegelen. Wat gaat mij dit compleet kosten? Ik heb tegels van 29.95 per m2 gezien bij Praxis. Er moet over bestaande vloer heen betegeld worden.

Tegels plaatsen en badkamer afkitten

In verband met waterlekkage hebben we wat tegels weggebroken onder de douchebak om naar de lekkage te zoeken. De lekkage is inmiddels weer hersteld. Echter willen wij de tegels onder de douchebak weer laten terug plaatsen, deze laten voegen en afkitten. Graag de offerte zo compleet mogelijk aanbieden, inclusief voorrij kosten etcetera. Oppervlakte van het totaal te betegelen stuk is circa 1 m2.

Badkamer aanpakken

We willen de badkamer compleet laten doen. Afhankelijk van de prijs kunnen we eventueel zelf slopen, maar als de prijs goed is besteden we dat liever uit. Dus dan is het: slopen, tegels en puin afvoeren en alles weer opbouwen: egaliseren, vloerverwarming, alles tegelen, voegen en kitten. Plafond werken we zelf af i.v.m. dat we nog een afzuiging willen plaatsen. Vloerverwarming wordt elektrisch. Er zit al wel een radiator in waar het op aangesloten kan worden. Leidingwerk voor de douche moet een klein stukje verplaatst worden. De wasbak komt op dezelfde plek. De badkamer heeft geen toilet, dit mag zo blijven. De wanden zijn ongeveer 2.35 meter hoog. Badkamer is 1.25 meter breed en ik schat 3 meter lang. Lekker knus dus. Het gaat alleen om het uitvoerende werk, het materiaal regelen we zelf. Graag contact per mail en niet per telefoon.

Compleet betegelen van de badkamer

Ik wil graag mijn complete badkamer laten betegelen. De badkamer heeft een vloeroppervlak van ongeveer 11 m2. De wanden zijn samen ongeveer 22 m2. De bandkamer is nieuw (nu gestuct). We hebben vloertegels van 60 bij 60 en de wandtegels zijn 30 bij 60 cm.

Tegelen van de toiletruimte en badkamer

Om onze verbouwing compleet te maken zoeken we een tegelzetter voor de toiletruimte en badkamer. Alle wanden zijn gestuukt en inmiddels droog. Op de vloer van 1 m² in de toiletruimte willen we tegels van 20 x 20 cm met een zwarte voeg. De wanden daar zijn 3,5 m² en daarop willen we witte tegels van 15 x 15 cm met een witte voeg en aan de bovenzijde een zwart sierlijstje (Listello). De vloer in de badkamer is 3 m² en daarop willen we dezelfde tegels als in de toiletruimte. Er is daar een douchedrain, dus de vloer moet enigszins op afschot. Op de vloer moet een kleine dorpel worden geplaatst. Op de wanden, 8,5 m² in totaal, komen tegels van 20 x 25 cm, liggend geplaatst, met een witte voeg. Aan de uiteinden komen 2 x RVS afwerkstrips van 260 cm. We hebben de tegels al in ons bezit, de overige benodigdheden laten we graag door de vakman meenemen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus. Er is al gelegenheid om hiermee te starten vanaf maandag 19 december.

Badkamer en beneden vloer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer compleet laten betegelen en de vloer beneden. Bij beide vloeren is er vloerverwarming ingelegd, dus moet er ook nog een cementlaag gestort worden. De vloer beneden is ongeveer 30 m2 en de badkamer ongeveer 8 m2. De tegels moet ik nog uitzoeken maar het zullen tegels worden van ongeveer 40 bij 40 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer opnieuw betegelen

Onze badkamer moet opnieuw betegeld worden. Breedte en hoogte 2,50 meter, lengte 2,85 meter. Offerte inclusief verwijderen van oude tegels, en inclusief de nieuwe tegels (mogen eenvoudige tegels zijn). Dus offerte compleet graag met indicatie van de tijd die het kost om deze werkzaamheden uit te voeren. In de badkamer is ook een bad, dus ook ombouw bad opnieuw tegelen en meenemen in de offerte. Ik kan eventueel foto's mailen. Offerte graag per mail.

Tegelen vloer woonkamer + compleet toilet en badkamer

In nieuwbouwwoning: Vloer woonkamer op geinstalleerde vloerverwarming (ingefreesd). Ca 50 m2. Toilet beneden: vloer + wand = ca 10 m2. Badkamer 1e verdieping: vloer + wand = ca 30 m2. Formaat vloertegels: 60 x 60 Formaat wandtegels 38 x 66,6 Tegels leveren we zelf aan.