Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer betegelen (30m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer betegelen (30m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer betegelen (30m2)

Badkamer laten betegelen

Over oude tegels nieuwe tegels plaatsen (al besteld) in lijn met tekening. Tegels bedekken 28m2. Additioneel nieuwe regendouche, wc pot en badkamermeubel installeren (allen al aangeschaft). Ook zit achter 3 tegels vocht, welke vervangen moeten worden. Graag deze 3 onderwerpen afzonderlijk uitsplitsen (indicatie is voldoende) om even uurtarief/meterprijs inzichtelijk te krijgen.

Badkamer betegelen

We willen graag de badkamer later betegelen in ons nieuwe huurhuis. We weten niet of bestaande tegels kunnen blijven zitten. Het gaat om een badkamer van 2×2×2 ong. Tegels en sanitair zijn aanwezig. Graag vanaf 5 augustus.

Badkamer tegelen

Het gaat om het betegelen van een een gladgestrijkte badkamer. Het zal gaan om ongeveer 20 m2 wanden en 6 m2 vloer. De tegels zijn aanwezig en kunnen direct worden geplaatst.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen

Ik wil de badkamer verbouwen en wil het laten tegelen. de badkamer is rond de 3x2m de wc beneden wil ik ook laten renoveren die is 1.20x1m en ik wil de begane grond laten tegelen samen met vloerverwarming van rond de 60m2

Badkamer tegels zetten

Ik zou graag mijn badkamer willen laten betegelen. De wanden zijn in totaal 21 m2. De vloer moet misschien ook betegeld worden, deze is 3.5 m2. Ik ga de huidige tegels er zelf uit hakken. Ook de tegels die geplaatst moeten worden ga ik zelf aanschaffen.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen Wand ca 20 M2 horizontaal 25x40 cm. Vloer stroken 25x80 cm ca 8 M2 en toilet ombouw met stroken ca 1.5 M2.

Opnieuw betegelen van vloer in badkamer

Ik heb een vraag; we hebben onze badkamer gerenoveerd en dachten klaar te zijn. Echter is de afloop van vloertegels naar de drain onvoldoende waardoor het water door de hele badkamer loopt. We willen dus graag de vloertegels opnieuw laten plaatsen met voldoende afloop naar de drain. Ik ben benieuwd wat hier ongeveer de kosten voor zijn. Wellicht goed om te weten; de eerste 120 cm vanaf drain zijn ge egaliseerd, verder hebben we over de oude tegels heen betegeld

Vloer en sanitaire ruimtes betegelen

Op de gehele begane grond (bestaande bouw en aanbouw) en badkamer dient de tegelvloer (Afm. tegel: 60x120cm) gelegd te worden. Totaal aantal m2: ca. 140 m2. Dit moet op een betonnen ondergrond gelegd worden.

Vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer

Ik wil de badkamervloer en douchevloer en -wanden laten betegelen. De tegels zijn aanwezig, lijm nog niet. Tegels vloer: 80x80cm, ongeveer 18 m2 Tegels douchevloer en wand: 60x60, ongeveer 15 m2