Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer betegelen

Badkamer betegelen

ik wil graag de badkamer vloer 3 x 4 m2 en muur 2 x 8 m2 betegelen 3 x 4 m2 en badkamer meubel plaatsen. oude tegels verwijderen.

Twee badkamers betegelen

Ik wil 2 badkamers laten betegelen. 1 badkamer is voor de helft al gedaan. Moet afgemaakt worden. Ongeveer 15 m2. 2e badkamer is een nieuwe, en daar moet 30 m2 betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer betegelen met marmer natuursteen

Ik heb 30 m3 tegels gekocht en wil deze geplaatst hebben in mijn badkamer. Vloer en een stuk wand. Dit is ongeveer 14 m3. De tegels die ik heb gekocht zijn marmer natuursteen. 30 cm bij 60 cm, 12 mm dik.

Badkamer laten betegelen

Betreft nieuwbouwwoning. Wanden (opp. ongeveer 20 m2) zijn voorbewerkt (voorstrijk en douchehoek gekimd) . Opp. vloer ongev. 5 m2. Alle materialen zijn aanwezig : keramische tegels 30 x 60 en 60 x 60 , lijm, voegcement en tegelhoeken. Wanden en vloer te zetten in wildverband.

Tegelzetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in badkamer en toilet wanden en vloer te betegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels 30x60 gerectificeerd met smal wit voegwerk. Vloeren zijn 8,5 m2, tegels 33x33 gerectificeerd met smal zilvergrijs voegwerk. In badkamer douchegoot met afschot egaliseren, overig tegelklaar. Periode tussen 22 maart en 2 april.

Tegels zetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in de badkamer en het toilet de wanden en de vloer te tegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels gerectificeerd 30 bij 60 cm met smal wit voegwerk. Vloeren oppervlak is 8,5 m2, tegels gerectificeerd 33 bij 33 cm, ook smal voegwerk kleur zilvergrijs. Het toilet heeft een half hoog muurtje ivm wandtoilet. Tegels zijn al aanwezig. Beide ruimten zijn gereed om te betegelen.

Tegelwerk voor in de badkamer

Ik wil graag de badkamer met toilet en urinoir laten betegelen. De nieuwe opgetrokken vloer is ongeveer 4.5 x 3 meter, tegels van 60 x 60 zijn aanwezig. De wanden van 2.30 hoog zijn afgetimmerd met fermacel + ongeveer 8 m2 metselwerk. Daarboven graag wat kiezelranden matjes van 30 x 30, zijn ook al aanwezig.

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen op de huidige tegels. De totale oppervlakte van de badkamer is 20 m2. Ik heb de nieuwe tegels zelf aangeschaft. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels laten zetten en badkamer aansluiting

Ik wil graag alle aansluitingen in de badkamer (wc, douche, kranen) laten doen. De badkamer laten betegelen (houten vloeren in het huis) en graag wil ik een douch wand,muur. De badkamer is 2,48 bij bij 2,08 .

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand om voor 45 m2 aan de tegels te leggen in een casco badkamer.